Újabb információk az október 22-i Nokia World-ről

Hat új telefont mutathat be a Nokia, ebből két Lumiát, plusz jöhet a tablet is

A Nokia Innovation Reinvented címmel fog esemény tartani Abu Dhabiban a jövő hónapban, amelyen a Verge-nek a „Nokia ütemtervét elég jól ismerő” forrásai szerint a finnek legalább hat új telefont fognak bemutatni, közöttük legalább két Lumiát. Ugyanezen források szerint egy halom új kiegészítővel is ki fognak jönni, közöttük valami nagyon speciálissal is.

nokia-october-22.jpgMind ezidáig a Nokia World legjobban várt csúcspontja a Bandit fedőnnéven futó, valószínűleg 1520-as számon érkező telefon volt, ami most már nagyjából biztosnak tekinthető, ám a várakozások nőhetnek, ha tényleg nagy választékkal jelentkeznek, és egyben például azt is jelentheti, elképzelhető akár az is, hogy mondjuk a Lumia 2520 néven várt Windows RT tablet lesz az esemény fénypontja.

nokia_lumia_1520_0.pngAz eseménynek és a várakozásoknak persze külön ízt ad a Microsoft és a Nokia nemrég bejelentett szerződése (amelyet azért ne feledjük, hogy még nem hagyott jóvá sem a részvényesek gyűlése, sem a felügyelet), ami akár azt is jelentheti, hogy a 1520 és a 2520 lennének a Nokia utolsó nagy dobásai az eszközök piacán.

Forrás: The Verge

Via: Windows magazin
Illusztrációk: Nokia sajtófotó és evLeaks

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!