Sony bejelentette a 4.4 frissítési terveit

Miután a Google hivatalosan bejelentette a KitKat névre hallgató Android verziót, a gyártóktól várjuk a lépést, hogy melyik készülékük kapják meg ezt a finom csokit. A Sony meg is tette ezt és egy hivatalos posztban tette közzé, és nem csak ezt, hanem a 4.3 Jelly Bean frissítéseket is bejelentette. 

Android-620x577.jpg

Az ígéretek szerint a Sony kiadja a 4.3-mat az  Xperia ZXperia ZLXperia ZR,Xperia SPXperia Z UltraXperia Z1 és az Xperia Tablet Z készülékekre. Ez a szoftver a következő hónaptól jön ki, természetesen régiónként. A Sony továbbá bejelentette, hogy nem csak a csúcs készülékek kapják meg ezt a frissítést hanem, az  Xperia TXperia TX és az Xperia V is.

Egyenlőre a Sony csak az Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Z1, Xperia Z Ultra és az Xperia Tablet Z számára hozza el a legfrissebb Androidot a 4.4-et. Mivel az új rendszer igényeit tudjuk, így tisztában vagyunk vele, hogy a KitKat úgy van tervezve, hogy automatikusan skálázza magát bármilyen készüléken amiben legalább 512 MB RAM van, így további Sony készülékek is megkaphatják.

Forrás: blogs.sonymobile.com

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!