Zsebre vágott instant kedvezmények

Sajtóközlemény

Több mint 50, például a Subwaynél és a Häagen-Dazsnál beváltható mobilkupon-ajánlattal, illetve egy életmód „zsebmagazinnal” indul az ingyenesen letölthető SmartShopper okostelefon-alkalmazás, ún. béta verzióban. A Közép-Európában teljesen egyedülálló applikáció Android és iPhone tulajdonosok számára biztosít kényelmes, helyfüggő, csak egy gombnyomást igénylő vásárlási kedvezményeket.

hogyan4.png hogyan1.png


Egyre több hír szól a klasszikus közösségi vásárlásra épülő kuponoldalak amerikai hanyatlásáról, de annál kevesebb a mobilkupon térnyeréséről. Utóbbi trendet felismerve indult el a magyar fejlesztésű SmartShopper. A mobilos alkalmazás a város számos pontján elérhető, minőségi szolgáltatásokat nyújtó partnerein keresztül biztosít kedvezményt egy közös ebéd, egy rég áhított divatkiegészítő, szépségápolási szolgáltatás vagy akár egy konditerem-belépő árából, de olasz prémium konyhabútor-ajánlat is található az appban.


A SmartShopper fő funkciója az „instant” mobilkupon, mely kategóriákba – gasztro, divat, design, sport, fitnesz, szépségápolás stb. – gyűjtött termékek és szolgáltatások árából nyújt legalább 20%-os kedvezményt. A mobilkupon abban is újszerű, hogy a kedvezményeket nem kell előre megvásárolni, kinyomtatni vagy a megfelelő számú vásárló elérését megvárni; egyszerűen és azonnal igénybe vehetőek. „A SmartShopper célja közelebb hozni a minőséget a hétköznapokban is – anyagi és térbeli értelemben egyaránt –, ezért a mobilkuponok a személyre szabott preferenciákon túl a felhasználók aktuális tartózkodási helye alapján is listázhatók és azonnal felhasználhatók – mondta Varga Balázs, a SmartShopper társalapítója és ügyvezetője. – Létjogosultságát az ember alapvető jellemzője adja: nem szeretünk feleslegesen várni vagy kuponokat nyomtatni, hanem egyszerűen és azonnal szeretnénk többet kapni kevesebbért.”


Az alkalmazás minden vásárlást követően a kedvezményes ár 3%-át is visszatéríti felhasználóinak, amit egy virtuális „pénztárcában” gyűjthetnek, és elegendő pont összegyűjtése esetén a későbbiekben kedvezményes termékekre vagy szolgáltatásokra fordíthatnak. „A kedvezményeken felül a vásárlás utáni visszatérítés és az alkalmazásba rejtett magazin mind részei a telefonon bármikor elérhető és folyamatosan frissülő életmód-központunknak – tette hozzá Kaizer Gábor, az üzletfejlesztésért felelős társalapító. – Még számos meglepetést tartogatunk, hiszen a közeljövőben több innovatív mobilkereskedelmi funkciót tervezünk integrálni a platformunkba.”


Étel, ital, sport, fitnesz kedvezményesen, egy gombnyomásra


Az ingyenesen letölthető alkalmazásban egy gombnyomással és egy QR-kód beolvasásával érvényesíthetőek a minimum 20%-os kedvezmények. Ha a felhasználó talál egy őt érdeklő ajánlatot, akkor csak annyi teendője van, hogy az étterembe, bárba, vagy épp sportklubba ellátogatva az adott mobilkupon oldalán egyszerűen megérinti a „Felhasználom a kedvezményt!” gombot. Ezt követően a SmartShopper alkalmazáson belül azonnal megnyílik egy QR-kód olvasó, amit a vásárlás helyszínén elérhető QR-kód elé kell tartani a beolvasás idejére.
A SmartShopper hálózatához folyamatosan csatlakoznak az új partnerek, induláskor többek közt a Subway Étteremlánc, a Häagen-Dazs Fagylaltozó, illetve a City Squash Club akciós kínálata érhető el.
Kapcsolódó linkek:

Google Play App Store
playstore-icon.png appstore-icon.png


Weboldal:
http://www.smartshopper.hu

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!