Megérkezett a Nokia Lumia 1520 készülék Magyarországra

Sajtóközlemény

Már Magyarországon is elérhető a Nokia első 6méretű okostelefonja, a Nokia Lumia 1520. A készülék full HD kijelzővel és megnövelt kezdőképernyővel rendelkezik, amelyen egy további, harmadik élő csempe oszlopot képes megjeleníteni. Ennek köszönhetően a felhasználók kevesebb keresgéléssel és gyorsabban érhetik el kedvenc alkalmazásaikat. A 20 megapixeles kamerának, az optikai képstabilizátornak, a pixel-oversampling és a zoom technológiának köszönhetően pedig könnyedén készíthetnek és szerkeszthetnek kimagasló minőségű fotókat. A Nokia Lumia 1520 készüléken található, új Nokia Storyteller és Nokia Camera alkalmazások segítségével megelevenednek a személyes történetek, míg a nagyobb képernyővel a Microsoft Office használata utazás közben is könnyebbé válik.

1200-nokia_lumia_1520_group-shot_1.jpg

Az első, 6méretű kijelzővel, és a Nokia piacvezető dizájnjával rendelkező Lumia okostelefon, a Nokia Lumia 1520 készülék bevezetésével bővül most a Lumia termékcsalád” – mondta Dankovics Tamás, a Nokia magyarországi üzletfejlesztési igazgatója.A legújabb Nokia képalkotási innovációnak és a Microsoft operációs rendszerének köszönhetően egy olyan készüléket alkottunk, amely segít a felhasználóknak, hogy még többet lássanak és örökítsenek meg a körülöttük lévő világbólemellett pedig utazás közben is el tudják végezni feladataikat egyetlen mobileszköz segítségével.

A történetek megosztása nagy képernyőn az igazi

A kimagasló minőségű fotók elkészítése most még könnyebbé vált a Nokia Lumia 1520 készülék 20 megapixeles, optikai képstabilizátorral rendelkező PureView kamerájának köszönhetően. A Nokia Lumia 1020 okostelefon innovatív képalkotási tulajdonságaira és a tapasztalatokra építve a Nokia Lumia 1520 a Nokia legfejlettebb kamera technológiáját kínálja, beleértve az új Nokia Camera alkalmazást. A Nokia Camera integrálja a legnépszerűbb képkészítési módokat,a Pro, Smart és videó módotamely zökkenőmentes fotózási élményt kínál. A fotók számos történet elmesélésére képesek a veszteségmentes zoom, a keret, vagy a kivágás funkciók használatával. A Dual Capture funkciónak köszönhetően pedig egy alacsonyabb és egy nagyfelbontású kép is rögzítésre kerül.

1200-1-nokia_lumia_1520_white-1.jpg

A Nokia Lumia 1520<span face="Nokia Pure Text Light, sans-serif" style="font-family:

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!