Bemutatkozik az Xperia™ E1

Sajtóközlemény

A Sony Mobile Communications (Sony Mobile) a mai napon bemutatta legújabb androidos okostelefonját, az Xperia E1-et. A Sony vezető audiotechnológiáját ötvözte a kijelzők, a formatervezés, valamint a teljesítmény és tartalom terén elért szaktudásával. Ennek eredményeképpen született meg ezt a független szakértők által a kategóriájában a legjobbnak vélt okostelefon.

0_Xperia_E1_White_Front_Back.jpg

Az Xperia E1-ben egyesül a Sony legjobb audiotechnológiája a prémium dizájnnal és a nagy teljesítményű hardverrel, létrehozva egy olyan okostelefont, amellyel vásárlóink ki tudják fejezni zene iránti szeretetüket”– nyilatkozta Calum MacDougall, a Sony Mobile Communications Xperia Marketingért felelős igazgatója.Ez az új, zenei hangzást előtérbe helyező okostelefon az Xperia készülékeknél megszokott dizájnt, kijelző technológiát és tartalmakat kínálja.

Kategóriájában a legjobb1

Az Xperia E1 egy középkategóriás okostelefon nagyon komoly prémium készülékekre jellemző tulajdonságokkal. Az erős és gyors processzornak, az élénk 4-os kijelzőnek, valamint a gyors adatforgalomnak köszönhetően az Xperia E1 teljesítmény tekintetében kategóriájában bármely másik telefont maga mögé utasítja1. Miközben audio képességei kiemelik kategóriatársai közül

Kiemelkedő zene-élmény bárhol

A Sony kulcsfontosságú audiotechnológiáit egyesítette az Xperia E1-ben létrehozva egy olyan okostelefont, amely nemcsak erőteljes, hanem tiszta hangzást is biztosít a 100 decibeles hangszóróval, melynek köszönhetően még egy motorkerékpár zaja sem zavarhatja meg a zenehallgatási élményed.

A ClearAudio+ mód segítségével a zenei élmény fokozható és optimalizálható, az xLOUD pedig biztosítja zeneszámaink tökéletes hangzását.

Intuitív Walkman vezérlés

A Sony WalkmanTM technológiája egy több mint 30 éves múltra visszatekintő prémium audiotechnológia, melyet beépítettünk az Xperia E1 okostelefonba is. Arázd és keverdszámléptetés és a dedikált WalkmanTM gomb biztosítja a zeneszámok indítását és azok közti válogatást. A <span face="Verdana, sans-s

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!