Eredmények

Livescore mesterfokon

icon_256.pngAz eredmenyek.com hazánk egyik, ha nem a legismertebb livescore szolgáltatása. A széleskörű sportkínálat, a rengeteg adat és az események élő nyomon követése miatt tökéletes társ tipszmikszeléshez. Éppen ezért örültem, mikor visszaköszönt rám az AppStore kínálatából alkalmazás formájában. Bevallom, kételkedtem abban, hogy a webes felületet képes lenne kiváltani egy telefonos alkalmazás, azonban a használata minden aggályomat eloszlatta.

Kezdeném a pozitívumokkal. Az alkalmazás a honlapról örökölt dizájnnal ellátott, jól kezelhető felületet kapott. Hasonlóan a webes verzióhoz, kiválaszthatjuk követni kívánt eseményeinket, és külön megnézhetjük az éppen alakuló eredményeket. Megtekinthetjük a bajnokságok tabelláit, bújhatjuk mérkőzések statisztikáit, tehát a honlap legfőbb erényeit sikerült belezsúfolni az applikációba. Azonban kimaradt pár funkció, ami nem zavaró, hiszen ez egy mobil alkalmazás, de aki ugyanazt a minőséget és adatcunamit várja, mint amit a webes felület kínál, az csalódhat.

photo 4.PNG photo 3.PNG

A rengeteg adatból és funkcióból ugyanis jó pár eltűnt, például foci esetén a tabellán nem láthatjuk a csapatok formáját és a TV közvetítések sincsenek feltüntetve. Ezek mellett a korábbi meccseket csak a naptár segítségével tudjuk visszakeresni, és ami nekem a legfájóbb, hogy nem rendezhetők a bajnokságok, nem tudunk kedvenc versenysorozatokat kiválasztani, amik az összes esemény elejére kerülhetnének.

photo 2.PNG photo 1.PNG

Van viszont egy funkció, ami minden hiányosságot felejtet, ez pedig a push notification. Borzasztóan hasznos, nem kell megnyitni az alkalmazást, azonnal jelzi a kiválasztott eseményeink legfőbb történéseit a Home Screen-en, szinte valós időben.

Mindent összegezve javasolt az alkalmazás használata, segítségével frissen értesülhetünk az eredményekről, bárhol is vagyunk, és ez merőben kitölti a frissítésekkel orvosolható hiányosságok által keletkezett űrt. Reméljük, hamarosan elérhető lesz iPad-re és Androidra egyaránt.

Letöltés

appstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!