Élvezze a korlátoktól mentes világ élményét a HUAWEI Ascend G6 4G-vel!

Sajtóközlemény

A Huawei, az információs és telekommunikációs technológiák (ICT) egyik vezető globális szolgáltatója a GSMA által szervezett, 2014 évi Mobil Világkongresszuson (MWC) ma bemutatta a HUAWEI Ascend G6 4G készüléket. A Huawei új, 4G/LTE-képes okostelefonja nemcsak gyors, de könnyen is kezelhető, ezáltal megkönnyítve és gyorsabbá téve a kapcsolattartást a felhasználók számára. A 4.5”-es qHD kijelzővel, 5 megapixeles előlapi kamerával és az Emotion UI 2.0 kezelfelülettel ellátott HUAWEI Ascend G6 4G ideális társ azoknak, akiknek fontos a kapcsolattartás és a megosztás.

huawei-ascend-g6.jpg

„A HUAWEI Ascend G6 4G elegáns, színes, villámgyors, 4G/LTE-képes okostelefon, könnyen kezelhető felhasználói felülettel, híven tükrözi a Huawei elkötelezettségét a „Make It Possible” („Lehetővé tesszük”) ígéret mellett. ” mondta Richard Yu, a Huawei Fogyasztói Üzletágának vezérigazgatója.
A kristálytiszta 4.5”-es qHD (960 x 540) LCD kijelző és a 245PPI segítségével a HUAWEI Ascend G6 4G életre kelti az élénk színeket. A 7.85 mm vékony és 115 g súlyú Ascend G6 4G a népszerű Ascend P6 elegáns formatervét követi. A készülék több színben kerül forgalomba, melyek között szerepel a kékesszürke vagy rózsaszín-arany színekkel kombinált fekete, illetve a rózsaszínnel vagy az arannyal kombinált fehér is.** A HUAWEI Ascend G6 emellett 7.5 mm-es 3G-s verzióban is megjelenik a piacon, és fekete, fehér, pink, arany és kék színben lesz kapható.

A 1.2 GHz-es, nagy teljesítményű, négymagos processzorral, 2000 mAh lithium polymer akkumulátorral rendelkező és akár 30 százalékos energia-megtakarítás mellett működő HUAWEI Ascend G6 4G készülék 4G/LTE-képes, amivel minden eddiginél gyorsabb és megbízhatóbb kapcsolatot tesz lehetővé. A filmek perceken belül letöltetők, a munka fájlok másodperceken belül, akár 150 Mbps sebességgel is feltölthetők. A „Smart” fényképalbum, az internet, és az értesítés- és engedélyezés-kezelés biztosítja a megosztott információk teljes körű ellenőrzését.
A „One key scan” funkció pedig csúcsteljesítményt tart fenn a „telefon sebességének nyomon követése”, az „energia-megtakarítás”, a „tároló tisztítása” és a „zaklatások kiszűrése” segítségével. Az Ascend G6 4G emellett támogatja az NFC-n keresztüli mobilfizetéseket.***

Az intuitív felhasználói felület legutóbbi verziójának, az Emotion UI 2.0-nek a segítségével a HUAWEI Ascend G6 4G mindenki számára megkönnyíti az okostelefon használatát. A testreszabható kezdőképernyő és a továbbfejlesztett „Standard” és „Simplicity” felhasználói felületek biztosítják, hogy könnyedén navigálhat a készüléken, és mintegy 1000 online téma közül választhat kedve szerint.

Az Ascend G6 4G kamerájának használatát megkönnyítik a Huawei saját fejlesztésű autó-fókusz megoldásai és például az előnézeti képernyő. Az 5-megapixeles előlapi kamerával akár hangvezérelt felvételt is készíthetünk, automatikus jelenet-felismerés és automatikus arcretusálás funkció is elérhető. A 88 fokos, széles-látószögű funkció lehetővé teszi, hogy az Ascend G6 4G-vel panoráma felvételeket készítsen, amivel elkápráztathatja családját és barátait. Adjon plusz dimenziót képeihez a „Hangos fotó” funkcióval, amellyel a fénykép készítésekor az azt kísérő 10-másodperces hangfelvételt is rögzítheti, amelyet megoszthat például a Facebook-on vagy a WeChat-en keresztül.

Környezetének felfedezésére végtelen számú lehetőséget nyújt a sorozatfelvétel, a horizontális felvétel és a panoráma funkció, amelyeket az 8-megapixeles, AF BSI f/2.0 blendével ellátott, hátlapi kamera (5P) lencséje tesz lehetővé. Vagy használja a hangra aktiválódó, kézi beavatkozást nem igénylő, „Selfie” funkciót, hogy legjobb formáját mutathassa a képeken. Kevés fény mellett is gyerekjáték a filmezés vagy fényképezés a beépített Sony IMX134 érzékelőnek, az infravörös szűrőnek és az integrált vakunak köszönhetően.
** Az elérhető színek régiónként változhatnak.
*** A 3G verzión nem elérhető.


A HUAWEI Ascend G6 2014 első negyedévétől, az Ascend G6 4G pedig 2014 áprilisától kerül kereskedelmi forgalomba, 249 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!