Április 11-től Magyarországon is elérhető a Samsung legújabb okostelefonja

Sajtóközlemény

Április 11-én érkezik a magyarországi üzletekbe a Samsung csúcskészüléke, a Galaxy S5. A régóta várt okostelefon kiemelkedő újdonságai közé a csúcstechnológiás kamera, a villámgyors WiFi és mobilinternet, a személyre szabható fitnesz alkalmazások, valamint az új készülékvédelmi funkciók tartoznak. A Samsung Galaxy S5 a budapesti Allee Bevásárlóközpontban található Samsung Experience Store-ban április 11-én, 11 óra 11 perctől lesz kapható, és az első 50 vásárló egy 50.000 forint értékű ajándékkártyát is kap a készülék mellé.

SM-G900F_shimmery WHITE_01.jpg

Kunos Balázs, a Samsung mobil és képalkotási divíziójának igazgatója elmondta: „A Samsungnál évek óta figyelemmel kísérjük a változó felhasználói igényeket, és az új készülékek fejlesztésénél is erre helyezzük a hangsúlyt. A Galaxy S5 okostelefonban rejlő funkciók nemcsak a mindennapi életet könnyíthetik meg, de az egészséges életmód iránt elkötelezett felhasználók számára is nélkülözhetetlen társat jelenthetnek."

SM-G900F_electric BLUE_02.jpg

A Samsung Experience Store-ban az első 50 Galaxy S5 vásárló, egy-egy ötvenezer forint értékű ajándékkártyát is kap a készülék mellé, melyet 2014. augusztus 31-ig levásárolhatnak az üzletben. A gyártó ezzel a figyelmes ajándékkal köszöni meg a rajongóinak, hogy már a megjelenés napján a Samsung legújabb okostelefonját választották.

SM-G900F_copper GOLD_02.jpg

A személyi edzőnek is beillő S Health alkalmazás továbbfejlesztett változatával felszerelt Galaxy S5 előnyeit a felhasználók az Allee Bevásárlóközpontban található Samsung Experience Store-ban, április 11-én, 10 órától Gyurta Dániel, olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó társaságában próbálhatják ki. A helyszínen az egyik legismertebb hazai stylist, Lakatos Márk, valamint olyan népszerű hazai műsorvezetők is ott lesznek, mint Till Attila, Tatár Csilla és Liptai Claudia. Az olimpiai bajnokkal bárki összemérheti erejét egy spinning kerékpáron, miközben folyamatosan nyomon követhetik pulzusuk alakulását a Galaxy S5 és Gear kiegészítők segítségével.

A 16 megapixeles kamerával felvértezett Samsung Galaxy S5 április 11-től az összes hazai mobilszolgáltatónál és számos kártyafüggetlen értékesítési ponton is elérhető lesz. Az IP67-es szabványnak megfelelő por- és cseppálló okostelefon több színben is kapható lesz, így a felhasználók kezdetben a szénfekete és a csillogó fehér, később pedig az elektro kék és a réz-arany árnyalatok közül válogathatnak.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!