A Sony Xperia Z2 és Z2 Tablet először mutatkozik be Magyarországon

Sajtóközlemény

A Sony legjobb audiovizuális megoldásait ötvöző, vízálló csúcskészülékei, az egyedülálló digitális zajszűrő-technológiával ellátott, üvegborítású, fémkeretes Xperia Z2, valamint a világ legvékonyabb és legkönnyebb táblagépe1, az Xperia Z2 Tablet egyesíti a stílust a Sony mérnökeinek tudásával. Ezzel a táblagéppel a Sony egy olyan készüléket fejlesztett, amely egyszerre elegáns és könnyen hordozható, egyben a világ legvékonyabb2 és legkönnyebb3 vízálló táblagépe.

Xperia_Z2_6.jpg

Mit tudnak a Z2 készülékek?
A lenyűgöző Full HD TRILUMINOS™ display for mobile Live Colour LED technológiával rendelkező kijelző a legszélesebb választékú, gazdag, természetes színeket kínálja a legélesebb képekért, és egy olyan vizuális élményért, amely a lehető legközelebb áll a valósághoz. A készülékek nagy teljesítményű beépített akkumulátoraival (3200 mAh és 6000 mAh) és a Sony által kifejlesztett STAMINA üzemmód használatával a még hatékonyabb energiafelhasználása révén még tovább rendelkezésre. Ez az üzemmód lehetővé teszi, hogy egy feltöltéssel az akkumulátor sokkal tovább bírja, így nem kell kétségbe esnünk, ha egy hosszú napon otthon felejtettünk a töltőnket. Csak bekapcsoljuk a STAMINA üzemmódot, így az éppen futó programok a képernyő elsötétülésekor nem fognak futni, de hívásokat ugyanúgy tudunk fogadni, valamint a számunkra fontos alkalmazások értesítéseit külön beállítás után szintén megkapjuk.

Az Xperia Z2 a Sony eddigi legjobb prémium vízálló okostelefonja, mely ötvözi a legjobb kijelző, hangtechnika, fényképező és videokamera élményét. A készülék a Sony legjobb kameratechnológiáit foglalja magában, melyekkel a fényképezés igazi élménnyé válik már mobiltelefonon is. A készülék 20.7 megapixeles kamerája, 1/2.3 formátumú Exmor RS for mobile CMOS képszenzorral párosul, a Sony díjnyertes G Lens lencséi és intelligens BIONZ™ for mobile képfeldolgozó rendszere kiváló fotó- és videó minőséget biztosítanak. Az új, továbbfejlesztett videó móddal pedig akár 4K felbontású videókat is készíthetünk, melyek négyszer részletesebbek, mint a full HD felvételek. A dedikált fényképező gombnak köszönhetően a készülék bármikor készen áll a felvételre, akárhol is vagyunk – vízen vagy szárazon. Ezután nem okoz gondot, ha fürdés közben beleejtjük a telefont a kádba, vagy akár főzés közben, attól félve, hogy ráfröccsen valami. Ha pedig mégis koszos lesz, akár a csap alatt folyó vízzel is lemoshatjuk.

Az Xperia Z2 tervezésekor a hangminőségre is fontos hangsúlyt fektettek. A készülék sztereó hangszórókkal rendelkezik, és a Sony digitális zajcsökkentő technológiájának köszönhetően akár menet közben, repülőn vagy buszon utazva is élvezhetjük a zenét anélkül, hogy zavarna a háttérzaj.

Xperia_Z2.jpg


A Sony és a stílus
A Sony számára mindig is fontos volt a design. A japán precizitás és a legújabb technológiák egyesülnek az ergonomikus formatervezéssel. Szegedi Kata, a GLAMOUR Women of the Year legjobb divattervezője díjának idei győztese jellemzően sötét színekkel, különleges, ötletes szabásvonalakkal dolgozik. A végeredmény pedig mindig friss és izgalmas, akárcsak a Sony termékei esetében.

„A Xperia Z2 termékek prémium alapanyagai és elegáns kivitelezése ihlette az egyedi kialakítású tokokat. Fontosnak tartottam a tervezés során, hogy mind a forma, mind a színek összhangban legyenek a termékek prémium megjelenésével” – mondta Szegedi Kata.


Igazi zenei csemege a Sony Xperia Z2 vásárlóknak
Az Epic Records a Michael Jackson Hagyatéki Alapítvánnyal közösen hivatalosan is bejelentette az XSCAPE című album kiadását, amely a nemzetközi zenei ikon és a pop királyának új, eddig még nem hallott zeneszámait tartalmazza. A lemez május 13-ai megjelenésének alkalmából a Sony Mobile vásárlói az új Xperia™ Z2 okostelefonon az album digitális megjelenésének napjától ingyenes hozzáférést kapnak4 az Xperia™ Lounge alkalmazás segítségével. A hangzást a stúdió konzoljának és a központi monitorok segítségével optimalizáltuk az Xperia Z2™ készülékre és a MDR-NC31EM fejhallgatóra (az okostelefon csomag alaptartozéka).
Az Xperia™ Z2 tulajdonosok egy érintéssel bekapcsolhatják ezeket az audio beállításokat a ClearAudio+ mód kiválasztásával. További hangolással kapcsolatos konfigurációkat lehet végrehajtani a készülékhez szabadon választható Bluetooth® headset SBH-80 fejhallgatón. Az eredmény? Egy olyan páratlan audiovizuális élmény, amelyet a zeneszerzők megálmodtak nekünk.

Xperia_Z2_Tablet_6.jpg

Az ajánlat csak az Xperia™ Z2, készülék megvásárlásával együtt érvényes, nem átruházható, nem eladható és nem elcserélendő. A készülékek alkalmassága országonként változó. Egy album csak egy arra alkalmas készülékhez jár. Az album az Xperia Lounge alkalmazáson keresztül tölthető le, amelynek előbb a készüléken kell lennie. Ez az akció 2014. május 31-től érvényes és az album 2014. június 30-ig tölthető le. Az album elérhetősége országonként változó lehet és függ annak megjelenési dátumától. Kérjük, ellenőrizze az Xperia Lounge alkalmazással, hogy az Ön országában mikor jelenik meg az album. A feltételek előzetes értesítés nélkül változhatnak.
Az album letöltéséhez be kell jelentkezni a Sony Entertainment Network honlapjára. Csak 18 éven felülieknek szóló ajánlat. A Sony Entertainment Network szolgáltatásai nem minden országban és nem minden nyelven érhetőek el. A felhasználási feltételek érvényesek, további információért látogasson el a http://www.sonyentertainmentnetwork.com/terms-of-service/ honlapra.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!