Magyarországon is elérhető a Nokia Lumia 630 okostelefon

Sajtóközlemény

A Microsoft Devices Group bejelentette, hogy Magyarországon is elérhető a Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtató Nokia Lumia 630 okostelefon. A legkedvezőbb árú Lumia okostelefon a négymagos processzornak és a ClearBlack 4.5” méretű LCD kijelzőnek köszönhetően páratlan felhasználói élményt nyújt. A készülék javasolt kiskereskedelmi ára adók és illetékek nélkül 49990 forint.

700-nokia_lumia_630_range-2.jpgA Nokia Lumia 630 okostelefon a díjnyertes dizájnt és a Lumia felsőkategóriás készülékeinek tulajdonságait egyesíti a Windows Phone 8.1 operációs rendszerrel, amely különleges, személyre szabott élményeket kínál:
A négymagos Snapdragon processzor kompromisszumok nélküli, gyors közösségi élményt biztosít az Internet Explorer böngészővel, valamint az olyan közösségi alkalmazásokkal, mint például a WhatsApp, a WeChat és az Instagram.


Az okostelefon könnyen cserélhető hátlappal rendelkezik, amely feketében és fehérben, valamint narancssárga, élénkzöld és sárga színekben elérhető.

1200-nokia_lumia_630_colors.jpgA szórakozásról az Xbox játékok és a Nokia Storyteller alkalmazás gondoskodik a 4.5” méretű ClearBlack kijelzőn, amely a nagy betekintési szögnek köszönhetően még erős napsütés esetén is könnyű olvashatóságot biztosít.


Az új integrált funkciók, mint például az Action Centre egy mozdulattal elérhető értesítései, az új Microsoft Enterprise csomag, a Microsoft Office, a OneDrive, a Nokia Camera, a HERE Térképek és Drive+, alkalmazások zökkenőmentes működése bizonyítja, hogy a Nokia Lumia 630 okostelefon játékra és munkára egyaránt nagyszerűen alkalmas.


Az új „SensorCore” technológia energiahatékony mozgásérzékelést biztosít, ami a készülék 1830mAh kapacitású akkumulátorával együtt segíti a felhasználók tevékenységének nyomon követését. A telefon ezáltal edzéshez és kiránduláshoz is tökéletes, olyan alkalmazások használatával, mint például a Bing Egészség és Fitnesz.
A telefon memóriája microSD kártyával 128GB-ig bővíthető, így biztosan jut elegendő hely a fotóknak, a videóknak, a zenéknek, a térképeknek és az alkalmazásoknak.


„A Windows Phone 8.1 operációs rendszer nyújtotta előnyöknek, a csúcskategóriás készülékeinkből ismert felhasználói élménynek és az alkalmazásoknak köszönhetően a Nokia Lumia 630 készülék kétségtelenül az egyik legjobb okostelefon az árkategóriájában” - mondta Dankovics Tamás, a Microsoft Devices Group Közép- és Kelet-Európáért felelős üzletfejlesztési igazgatója.

1200-nokia_lumia_630_dual_sim_range.jpg


A Nokia Lumia 630 okostelefonnal egy időben a Microsoft Devices Group bejelentette a több színben elérhető Nokia MD-12 hangszórót is, amely vezeték nélkül, Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható az új, könnyen kezelhető Device Hub alkalmazás segítségével. A hangszóró akár 15 órás működésre is képes, és szinte minden felületet egy nagy teljesítményű basszus hangfallá alakít. A kiegészítő növeli a video- és játék élményt akár nyaralás vagy utazás közben, de autós kihangosítóként is kényelmesen használható.


A két SIM kártyás Nokia Lumia 630 készülék narancssárga, élénkzöld és sárga színekben, valamint fehérben és feketében kapható.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!