Megérkeztek az új Samsung Galaxy készülékek: a Galaxy Core 2, a Galaxy Trend 2 és a Galaxy Young 2

Sajtóközlemény

A Samsung legújabb Galaxy Core 2, Galaxy Trend 2 és Galaxy Young 2 készülékei kiemelkedő teljesítményt és kifinomult dizájnt kínálnak elérhető áron.

Galaxy_Core_2_Black_1.jpg

Galaxy Core 2
A 4,5 hüvelykes Galaxy Core 2 ideális mindenkinek, aki a külső, a hordozhatóság és az erő optimális elegyét keresi. A telefon kifinomult, bőrhatású hátlapot, tartós 2000 mAh-es akkumulátort és 1,2 GHz-es, négymagos processzort kapott, amellyel minden hardverigényes feladat gyorsan és könnyedén végrehajtható. A készülék 5 megapixeles, LED vakus kamerával, egyszerűsített TouchWiz Essence felülettel és a legújabb Android 4.4-es operációs rendszerrel rendelkezik.

Galaxy_Trend_2_1.jpg

Galaxy Trend 2
A Galaxy Trend 2 prémium kivitelezésű, kompakt formában a kényelmet és hordozhatóságot képviseli. A zökkenőmentes működést és a párhuzamos munkavégzést a készülékben rejlő megnövelt teljesítményű 1,0 GHz-es, kétmagos processzor és az 1500 mAh-es akkumulátor garantálja. Az Android 4.4-es operációs rendszernek köszönhetően a felhasználók olyan Androidos újításokat élvezhetnek, mint például a vezeték nélküli nyomtatás, a Quickoffice (létrehozhatóak, hozzáférhetőek és szerkeszthetőek a Word, Excel és PowerPoint fájlok) és a könnyű tárhely-hozzáférés. Ráadásul a Samsung által egyszerűsített TouchWiz Essence felületnek és a kamerához tartozó új felhasználói felületnek köszönhetően a készülék új funkciói is egyszerűbben használhatóak.

SM-G130H_Galaxy_Young 2_White_1.jpg

Galaxy Young 2
A stílusos Galaxy Young 2 egy kompakt, mégis teljes körűen felszerelt készülék, amely ideális azok számára, akiknek az alapvető funkciók és a használhatóság számítanak. A zökkenőmentes működést az 1.0 GHz-es, egymagos processzor és a hosszan tartó 1300mAh-os akkumulátor biztosítja. Az okostelefon ezen kívül 3 megapixeles kamerával és 3.5 hüvelykes lenyűgöző HVGA kijelzővel van felszerelve, amelynek köszönhetően az érintőképernyőt hihetetlenül könnyű használni. A Samsung egyszerűsített TouchWiz Essence felületével és a legújabb Android 4.4-es operációs rendszerrel felturbózott okostelefon hihetetlenül felhasználóbarát. Az előretelepített 8 legfrissebb Gameloft játék pedig garantálja felhasználók folyamatos szórakoztatását.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!