Európában kaphatóak a Google Wear eszközök

És már van rájuk Flappy Bird klón is

A Google Play áruházban megjelentek a nemrég, a Google I/O-n bejelentett első Wear termékek, a Samsung Gear Live és az LG G Watch okosórak. Mindkettőben közös, hogy kizárólag velük kompatibilis készülékkel lehet őket használni, Android 4.3 vagy annál frissebb verzióval ellátva. Érdekesség, hogy a Google Play szerint egyik sem igényli a saját márkaás telefont, kizárólag az Android rendszer szükseges. Ugyanakkor a Samsung óráját ajándékba is meg lehet kapni a legújabb Samsung telefonokkal.

lgg.png

Az LG G Watch képernyője 1.65 inches IPS LCD modul, a készülék mérete 37.9 x 45.5 x 9.95 mm, súlya 63 g. Akkumulátora 400 mAh kapacitású, így várhatóan egy napot bír ki töltés nélkül. Processzora 1.2 GHz-es, 4 GB belső tároló és 512 MB RAM áll rendelkezésre. Beépített szenzorai: gyorsulásmérő, iránytű es gyroscope. Két színben kapható, fekete-titán es fehér-arany összeállításban.

Ára az Egyesült Királyságban 159 GBP.

samsunglive.png

A Samsung Gear Live képernyője 1.63 inches, 320 x 320 pixel felbontású SuperAMOLED, mely 278 ppi pixelsűrűséget biztosít. Méretei 37.9 x 56.4 x 8.9 mm, tehát valamivel vékonyabb az LG órájánal. Súlya is csak 59 g. Ugyanakkor az akkumulátora csak 300 mAh-s amire szintén egy nap készenléti idot ígérnek, de ebben én hadd ne higgyek. Ugyanúgy 4 GB tárolóval és 512 MB RAM-mal rendelkezik. Szenzorai közt az LG-nél felsoroltak mellett megtalalható még egy szivverés monitor is.

Ára az Egyesült Királyságban 169 GBP, de azt gondolom, ezt a kis többletköltséget nagyon mégeri.

Ha döntenem kellene a kettő közül (nem, nem kell döntenem szerencsére, az iWatchra várok :-) ), a Samsung jobban tetszik, mind esztétikailag, mind felszereltségben, mind a képernyő minőségében. Természetesen Magyarországon nem kapható egyik sem, de ezt már megszoktuk.

flapsy_droid.png

És hogy ne maradjuk Flappy Bird klón nélkül, már meg is jelent egy alkalmazás, a Flopsy Droid, mely egy cseppet sem titkoltan hajaz az eredeti játékra, mindössze a madár lett egy kis zöld droidra lecserélve. Nincs is másra szükség, mint egy órára, egy telefonra, és az appra. Ha mar rendelkezel velük, akkor jó játékot hozzá.

Letöltés Androidra:

playstore-icon.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!