Augusztustól elérhető az új Lumia 530

Sajtóközlemény

A Microsoft Devices Group ma bejelentette a Lumia 530 belépő szintű készüléket, amely bevezeti a felhasználókat a Windows Phone világába és páratlan okostelefon-élményt kínál a legújabb Microsoft és Lumia innovációkkal. A telefon várhatóan 2014 augusztusában lesz kapható adók és illetékek nélkül 85 eurós¹, becsült kiskereskedelmi áron.

Lumia 530 mid res (2).jpgAz egy és két SIM kártyás változatban egyaránt hamarosan kapható, 3G-s Lumia 530 készülék az első 100 euró alatti¹ árkategóriában érkező Lumia telefon, amely szélesebb felhasználói réteg számára teszi elérhetővé a Windows Phone operációs rendszer kínálta élményt. Az új okostelefonnak köszönhetően még több ember tapasztalhatja meg a legújabb innovációkat és a felsőkategóriás Lumia készülékek nyújtotta Microsoft szolgáltatások előnyeit:

  • A készülék a Windows Phone 8.1 operációs rendszer legújabb verzióját futtatja, amely magában foglalja az Action Center egy mozdulattal elérhető értesítéseit és a gyors Word Flow billentyűzetet.
  • Erőteljes, négymagos Qualcomm Snapdragon processzor gondoskodik a kedvenc weboldalak, alkalmazások és játékok szupergyors és gördülékeny megjelenítéséről a 4” méretű LCD kijelzőn.
  • Az okostelefonon teljes mértékben integrált Microsoft szolgáltatások, például Skype és Microsoft Office érhetők el.
  • A telefonon megtalálhatók a legfontosabb közösségi alkalmazások, például az Instagram, a WhatsApp, a Viber és a WeChat. Az olyan népszerű játékok, mint az Asphalt 8 a Windows Phone Áruházból tölthetők le.
  • A készülék nagyszerű felhőszolgáltatásokat kínál, beleértve a MixRadio  által biztosított zavartalan zeneletöltést, és az itthon és külföldön egyaránt használható offline navigációt, letölthető térképekkel.
  • A két SIM kártyás, 3G-s változat lehetővé teszi a két SIM kártya közti könnyű átváltást, ezzel segíti a felhasználókat adatköltségeik optimalizálásában a hívások és az üzenetek egyértelmű szétválasztása révén, hogy egyszerűbben és olcsóbban tudjanak kommunikálni.
  • A Lumia 530 telefon olyan jellegzetes Lumia alkalmazásokat kínál, mint például a Creative Studio vagy, a Glam Me, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók az 5 megapixeles hátlapi kamerát használva készítsenek jó minőségű selfie fotókat hangvezérlés segítségével.
  • A 4GB-os belső memória még több tartalom kezelését teszi lehetővé a telefonon. A memória SD kártyával akár 128 GB-ig is bővíthető és 15 GB ingyenes felhőalapú tárhely áll a felhasználók rendelkezésére a Microsoft OneDrive szolgáltatásnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását, tárolását, hozzáférését és megosztását a Lumia 530 okostelefon és az asztali számítógépek, laptopok, vagy akár táblagépek között.

Lumia 530 mid res (1).jpg„Azon dolgozunk, hogy minél többen megtapasztalhassák a csúcskategóriás készülékeinkből ismert kimagasló Lumia technológiák, a harmadik féltől származó alkalmazások és a Microsoft szolgáltatások kínálta élményeket” – mondta Jo Harlow, a Microsoft Devices Group alelnöke. „Célunk, hogy megfizethető árú okostelefonokat kínáljunk minden ember számára és megismertessük velük a Microsoft nyújtotta előnyöket. Ezt bizonyítja a Lumia 530 készülék piacra dobása is.”

A készülékkel együtt az újratölthető The Bang hangszórót is bejelentették a Coloud-tól, amely tökéletes a barátokkal való közös zenehallgatásra, hordozható kialakítása pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók több hangszórót összekapcsolva, még hangosabban élvezhessék kedvenc zenéiket.

A Lumia 530 okostelefonhoz élénk narancssárga, élénkzöld, stílusos sötétszürke és fehér cserélhető hátlapok lesznek kaphatók. A Lumia 530 okostelefon világszerte 2014 augusztusában lesz elérhető.

Lumia 530 mid res.jpgTechnikai specifikációk

 

Lumia 530

Operációs rendszer

Windows Phone 8.1 Lumia Cyan frissítéssel

Kijelző

4.0” méretű FWVGA  LCD kijelző

Akkumulátor

Max. 22 nap készenléti idő, 13 óra 2G beszélgetési idő. Akkumulátor kapacitás: 1430mAh

Adatátvitel

HSPA+ 21Mbps/5.76Mbps, Wi-Fi (b/g/n), BT 4.0, micro-USB

Processzor

1.2GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 200

Kamera

5MP

Memória

512MB RAM, 4GB eMMC, amely SD kártyával 128 GB-ig bővíthető


Forrás: Microsoft Devices Group sajtóközlemény
  
¹ A készülék ára országonként eltérő lehet.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!