Monster Slide

Még mindig a magyar appoknál tartunk, szerencsére hazánk fejlesztői egyre termékenyebbek. A Monster Slide Áron Miklós játéka, melyben cuki kis szörnyecskékkel kell eljutni a célba több, egyre nehezedő pályán keresztül (a jelenlegi verzióban 24 pálya található). A játékban nem az ügyesség, gyorsaság, hanem inkább a logika számít. Elég egy rossz lépés és lehet újrakezdeni az adott pályát.

A szörnyecskék mozgatása és az akadályok kezelése eléggé egyértelmű, de az app az első néhány pályán azért bemutatja a legfontosabb lehetőséget. Ha elakadsz, súgó és visszalépés is rendelkezésre áll. Ezek egy idő után elfogynak, de néhányszáz forintért feltölthetőek. A játék egyébként ingyenes az összes pályára.

1.png

Az ingyenesség ára szokásos módon a felbukkanó reklámok, amit appon belüli vásárlással lehet kikapcsolni. A Game Centeren keresztül a haverokat is ki lehet hívni versenyre.

2.png

Remek kis alkalmazás ez, akár ha csak néhány perces várakozást akarsz elütni egy-két pálya megoldásával, akár egy-két hosszabb menetben végigjátszva az összes pályát. Töltsétek le minél többen, hogy a fejlesztő újabb pályákat készítsen hozzá.

appstore.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!