Alien Bartender

A White Rabbit Games Alien Bartender című játéka már tavaly megjelent Androidra, de akkoriban még szinte semmi érdeklődés nem volt iránta. Ez az elmúlt pár hónapban megváltozott, a játékosok hirtelen felfedezték maguknak a játékot, persze a hibáival együtt. Ezen hibák kijavítása, a játék bővítése és egy szerencsétlen véletlen hozta végül létre az extented változatot, mely verzió Windows Phone-ra is megjelent.

1.jpg

Az Alien Bartender egy régi cowboy-os játék modern feldolgozása. A játékmenet alapvetően egyszerű: a pult mellett jönnek az űrlények, mindegyik mellett egy gondolat buborékban jelzik, hogy éppen milyen italra vágynak. A pultost a megfelelő sorhoz kell navigálni, majd útjára engedni az italt. Két játékmód is van, a Classic játékmódban csak a megfelelő italt kell eljuttatni a célűrlénynek, míg a Bartender módban a visszaküldött üres poharat is el kell kapni, különben veszítünk egy életet.

2.jpg

Ahogy haladunk előre a játékban, úgy lesz egyre nehezebb, mivel egyrészt egyre gyorsabban jönnek az űrlények, másrészt míg kezdetben csak 1 fajta itallal kell kiszolgálni őket, egy idő után már 6 különféle szomjoltó közül választhatnak.

3.jpg

Mindent összevetve egy szórakoztató játékot kaptunk, amivel kellemesen el lehet ütni az időt buszon/villamoson... meg úgy általában, unalmas perceinkben.

googleplay.png

wpstore.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!