Az LG G3 okostelefon EISA díjat nyert

Sajtóközlemény

A debütálása óta már széles körben elismert LG G3 okostelefon az EISA díját is kiérdemelte: az „Európa legjobb felsőkategóriás okostelefonja 2014–2015” kategória győztese lett. Az LG G3 díjazása precedens értékű, hiszen a telefon jórészt felhasználói visszajelzések alapján készült, a „Simple is the New Smart” koncepció mentén.

Lélegzetelállító Quad HD kijelzőjével és lézeres autofókusszal felszerelt 13 megapixeles OIS+ kamerájával gyorsan és könnyedén képes megörökíteni és visszaadni az élet különleges pillanatait. Az LG G3 saját fejlesztésű szoftvere olyan innovációkat kínál, mint a Smart Keyboard, a Smart Notice és a Knock CodeTM, az egyszerűen kényelmes, okos és biztonságos felhasználói élmény érdekében.

G3Eisa.png

„Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy egy olyan köztiszteletnek örvendő szervezet ismeri el termékeinket, mint az EISA — fogalmazott Hyun-hwoi Ha, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. — Az LG a jövőben is igyekszik új távlatokat nyitni a technológia és a formatervezés területén azért, hogy világszerte megfeleljen a vásárlók igényeinek, akik az LG-től várják az iparág legkiválóbb termékeit.”

Az EISA testület 20 európai ország 50 szakkiadványát tömöríti, amelyek a legújabb hang- és képfeldolgozó technológiák területének újdonságaival foglalkoznak. Az EISA évente megrendezett díjátadóján a legkiválóbb fogyasztói audio- és videotermékek részesülhetnek elismerésben hat fő kategóriában: audio, videó, szórakoztatóelektronika, fényképészet, autóelektronika és mobileszközök. A díjakat azok az új termékek kaphatják meg, amelyekben testet ölt a fejlett technológiák, szolgáltatások, formatervezés, ergonómia és az ár-érték arány legkiválóbb ötvözete.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!