Angol nyelvtan Androidra

Kb két hete mutattuk be az Angol nyelvtan appot iOS-re, akkor hívták fel a figyelmünket egy másik appra Androidon, ugyanezzel a címmel. Ugyan a két app látványvilága között igen nagy az eltérés, mégis használhatóságban vetekednek egymással, sőt, az androidos verzió sokkal részletesebb. Nem véletlen, hiszen ez az alkalmazás egy valódi angol tanár munkája, akit nem ismerek, de innen a távolból is szeretném kifejezni elismerésemet.

1.png

Az app egy meglehetősen hosszú menüvel jelentkezik, ami már önmagában is tiszteletet parancsol. Némelyik menüpont alatt további almenüsor is található, és mindegyik menü egy-egy rendesen kifejtett nyelvtani anyagot tartalmaz. Amennyire át sikerült néznem, ez nem egy napra való tananyag, mire az ember átolvassa, komoly ismerője lesz az angol nyelvnek. Természetesen a szavakat is tanulni kell, de a nyelvtan tudása elengedhetetlen.

2.png

Az app részletes információkat tartalmaz a készítőről, Matolcsi Lászlóról is, illetve a lehetőségről, hogy online módon lehet nála tanulni. Jó gondolat, hiszen csak a tanayag önmagában nem lesz elég, ha valaki el akarja sajátítani az anyagot, előbb-utóbb tanárra is szüksége lesz. Az alkalmazás ingyenes, mindenkinek javaslom letölteni, aki szeretne a közeljövőben tanulni, vagy csak nem teljesen biztos a saját angol tudásában.

3.png

Az app weblapja: www.raraxy.com

googleplay.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!