S​pider Revolution - küzdelem a pók sereg ellen

Megérkezett a Spider Revolution,egy magyar fejlesztésű új stílusú Tower Defense­ játék a Djuliann Dreams műhelyéből, melyet a fejlesztő, Halmágyi Zsolt mutat be nekünk. A játék grafikája hihetetlenül jól sikerült, már-már a legprofibb stúdiók játékaira hajaz. Továbbra is várjuk a magyar appok készítői által beküldött bemutatókat, hogy mindenki megismerhesse munkáitokat!

04.jpg

Normál mód és Rush mód.

Az új játékos a főmenüből egyből a tutorialhoz, azaz egy teljesen jól kidolgozott, oktató verzióhoz juthat. A Tutorialban ingyen kipróbálhatjuk a játékban elérhető összes lehetőséget,amelyeket aztán egyesével nekünk kell feloldani a játékban megszerezhető pontokkal .
A játékban egy xf 2500­as védelmi üteg vezérlőpultját irányíthatjuk. Többféle lövedéktípus közül választhatunk:

  • alaplőszer (standard bullet)
  • fagyasztó lőszer(freezy bullet)
  • robbanó lőszer(explosive bullet)
  • célkövető lőszer(precise bullet)
  • szétnyíló lőszer(replica bullet),lemásolja magát.
  • speciális lőszer(crazy bullet), amitől a robotok megbolondulnak és egymást támadják.

05.jpg

A játék elején alaplőszerrel indulhatunk (standard bullet) és később tudjuk a többi lőszertípust feloldani, ha jól célzunk és takarékoskodunk.A játékban coinb​a kerülnek a lőszerek is amit eredményes teljesítéssel tudsz megnövelni. Ügyesen kell céloznunk és spórolnunk a töltényekkel már a játék elején is ha előbbre szeretnénk jutni a játék során. A játékban sok megszerezhető jutalom vár ránk és sok segítséget nyújtanak majd a különféle elemek vagy töltények.
A játék mikrotranzakciós rendszerével is lehetőségünk lesz hamarabb beszerezni, feloldani dolgainkat.

06.jpg

Saját erőd és kitartásod növeli a fegyverzeted minőségét és a rendszered képességét.
Védelmi arzenálunk növelhető és fejlesztehtő lesz. Az ágyút fejleszthetjük egészen lvl 12 szintíg. Nagyobb páncélzat, gyorsabb forgás­sebességet, nagyobb lövedék sebzést, gyorsabb lövedéket és nem utolsó sorban erősebb pajzsot.

07.jpg

Lehetőség van pajzs (Shield), robbanószer (Boom) és atombomba (Nuke) beszerzésére is. Mindez nem lenne elég a gyilkos robotok legyőzésére, a játék még lehetőséget ad arra is, hogy továbbfejlesszük a védelmi ütegünket. Nagyobb páncélzat, gyorsabb forgás­sebességet, nagyobb lövedék sebzést, gyorsabb lövedéket és nem utolsó sorban erősebb pajzsot fejleszthetünk ki mind lvl 12 szintíg.

08.jpg

A játékban egyre nehezebb Wave­kell kell megküzdenünk a ránk leselkedő pók­robotok ellen. Ahogy nő a pálya szintje, egyre változatosabb ellenfelelek jönnek, egyre nagyobb életerővel és egyre veszedelmesebbek is.

crazy.jpg

Rush mód - küzdelem megállás nélkül

A másik játék mód a Rush mód ahol sokkal pörgősebb a játék mivel megállás nélkül jönnek ellenünk a pók­robotok egyre nehezebb hulláma 20mp ­ként erősödnek.

shop.jpg

A Spider revolutions már letölthető a Google Play ­en és elérhető számos közösségi csatornán, Youtube teameken keresztül is. Javaslataidat várjuk és játékos társaid ötleteit is figyelembe véve fejlesztünk, bővítünk és kiegészítünk.

Jó szórakozást ígér ez az izgalmas mobilos játék, nagyszerű grafikával és megannyi kihívással vár ránk.

appstore.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!