A Sony bemutatja új termékportfólióját

Sajtóközlemény

A Sony Mobile Communications termékportfólióját új XperiaTM okostelefonokkal, táblagéppel és két új SmartWear termékkel bővíti, hogy a fogyasztóinak még jobb, gazdagabb és szórakoztatóbb élményeket nyújthasson. „A Sony folyamatosan azon dolgozik, hogy a vásárlóinak ne kelljen megelégednie a jó termékekkel, hanem ragaszkodjanak a nagyszerűhöz. Ez az elképzelés ösztönöz minket arra, hogy vásárlóinknak mindig kompromisszummentes, kiválóbb választási lehetőséget kínáljunk” – nyilatkozta Kunimasa Suzuki, a Sony Mobile Communications elnök-vezérigazgatója.

Xperia Z3:
Az Xperia Z3 úgy ötvözi a kivitelezés mestermunkáját és a mérnöki szaktudást, hogy az kiállja az idő próbáját. A csupán 152 grammos telefon, könnyen használható érintőfelületével és szimmetrikus kivitelezésével könnyen illeszkedik minden tenyérbe. A 7,3 mm-es szupervékony készülék lekerekített alumínium keretbe foglalva helyezkedik el, edzett üveg borításával együtt iskolapéldája a kiváló formatervezésnek. Fehér, fekete, és réz színekben elérhető, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. Ráadásul egyes országokban dual SIM változatban is elérhető lesz.

xperia-z3-gallery-05-1240x840-3a9c04a58df869e2c67c32bb072116b2.png

Xperia Z3 Compact:
Az Xperia Z3 Compact csodálatosan lekerekített homológ kerete és az edzett üvegborítása igazán prémium külsőt ad a készüléknek. Ez az egyetlen olyan okostelefon, amely kompromisszummentes teljesítményt nyújt a gyönyörű kompakt dizájn mellett, mely csupán 8,6 mm-es vékonyságot és a 129 grammos súlyt jelent. Ennek köszönhetően az Xperia Z3 Compact kivitelezése tökéletes az egykezes használathoz. A letisztult stílust az Xperia Z3 Compact széles színskáláján keresztül élvezheted, amelyben már a narancssárga és a zöld is megtalálható a klasszikus fehér és fekete mellett.

01_Xperia_Z3_Compact_White_Group-2.png

Xperia Z3 Tablet Compact:
A világ legvékonyabb és legkönnyebb kompakt táblagépe1. Elképesztő vékonyságával, hihetetlen könnyedségével és tökéletes kialakításával az Xperia Z3 Tablet Compact a kivitelezés mesterműve. Csupán 6.4 mm-es vastagságának és kompakt méretének köszönhetően tökéletes társ akár útközben is. A továbbfejlesztett Sony technológiák garantálják a pillekönnyű súlyt, így mindössze 270 grammos tömegével könnyedén hordozható. A legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült, a tiszta vonalvezetés és az egyedi tervezésű bekapcsoló gomb mind arról árulkodik, hogy a Sony a legapróbb részletekre is odafigyel. A rozsdamentes acél szélek, az ultravékony keret és az előlap edzett üvegborítása elegáns és tartós külsőt kölcsönöz a tabletnek. Az Xperia Z3 Tablet Compact fehér és klasszikus fekete színben is elérhető lesz.

06_Xperia_Z3_Tablet_Compact_White.png

Xperia E3: egy szórakoztató és gyors készülék, csúcskategóriástulajdonságokkal, kedvező áron
Az Xperia E3 a Z3 sorozat stílusjegyeit viseli magán. Ez a modell 4.5”-os kijelzőt, 5 megapixeles HDR-es kamerát, kreatív kamera alkalmazásokat tartalmaz és kiváló teljesítményt biztosít megfizethető áron. Az Xperia E3 ellenálló sarkai és a tartós, edzett üvegből készült karcálló kijelző csak úgy vonzza a tekintetet. Többféle különleges színben is kapható, fekete, fehér, lime és réz színek közül válogathatunk (a színvariánsok országonként eltérőek lehetnek). Bizonyos országokban dual SIM-es változatban is elérhető lesz.

07_Xperia_E3_Black_Group.png

SmartBand Talk: a csuklódról követi nyomon az életed intuitív tulajdonságaival
A SmartBand Talk ívelt 1.4”-os e-paper kijelzője tiszta és jól látható, és egy pillanat alatt elolvasható minden értesítés és a Lifelog alkalmazás által rögzített adat. Beépített mikrofont és hangszórót tartalmaz, és a HD Voice támogatásnak köszönhetően rövid hívásokat is lebonyolíthatunk vele. Saját hangot lehet hozzárendelni a könyvjelzőkhöz, és segítségével bizonyos utasítások hangvezérléssel irányíthatók az okostelefonon (A SmartBand Talk Voice Control bejelentés után már elérhető lesz, először japán, angol és amerikai angol, francia, német, olasz és spanyol nyelven). Az új beépített gyorsulás, - és magasságmérő szenzorok érzékelik, hogy mit és mennyit mozogtál aznap, ezáltal pontos áttekintést ad a napi fizikai aktivitásról. A SmartBand Talk vízálló9, (IP68-as minősítés) és kezdetben csak fekete és fehér színben lesz elérhető, később többféle élénk színben is kapható lesz.

07_SmartBand_Talk_Group_Black.png

SmartWatch 3: a Sony legújabb generációs okosórája Android Wear rendszerrel
A SmartWatch 3 az első okosóra, amelyik a Google-lel szoros együttműködésben készült el, és a legújabb Android Wear rendszert futtatja. Az Android Wear rendszerezi az információkat, kitalálja, mire van éppen szükséged és megmutatja, mielőtt kérnéd. A SmartWatch 3 önmagában is megállja a helyét, használatához nincs szükség oksotelefonra. A beépített mikrofon, a gyorsulásmérő, az iránytű, a giroszenzor és a GPS technológiák még pontosabban tudják rögzíteni az életeseményeket. A SmartWatch 3 1.6”-os
320x320 transzflektív kijelzőt tartalmaz, rozsdamentes acélból készült, vízálló (IP68-as minősítés) és klasszikus (fekete) és sportos (lime) színben lesz kapható. A bejelentés után fehér és pink színű cserélhető szíjak is a boltok polcaira kerülnek.

01_SmartWatch_3_Black.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!