Új Nokia Lumia okostelefonok

Sajtóközlemény

A Microsoft Corp. bejelentette a Nokia Lumia 830, a Lumia 735 és a két SIM kártyás Lumia 730 okostelefonokat, amelyek a legújabb Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtatják és iparágvezető képkészítési technológiát biztosítanak megfizethető áron. A Microsoft bemutatott két új, innovatív felhasználói élményt kínáló kiegészítőt, valamint a Lumia Denim frissítést is, amely további újításokat és funkciókat biztosít a Windows Phone 8 operációs rendszert futtató Lumia okostelefonok felhasználói számára.

Lumia 830: a megfizethető zászlóshajó

A Lumia 830 okostelefon a Lumia készülékek legjobb tulajdonságait és a legújabb Microsoft funkciókat kínálja zseb-barát dizájnnal, pénztárcabarát áron.

  • A Lumia 830 okostelefon kiváló minőségű képeket és videókat készít éjjel-nappal, a 10 megapixeles PureView kamerának, a ZEISS optikának, a Rich Recording funkciónak, valamint a jelenleg a Lumia készülékeken elérhető legvékonyabb optikai képstabilizátorának köszönhetően.
  • A készüléken előretelepítve megtalálható a Microsoft szolgáltatásainak legjava, a Windows Phone 8.1 operációs rendszer legújabb verziója a Lumia Denim frissítéssel, a Microsoft Office Mobile, valamint az ingyenes OneDrive szolgáltatás, amely 15 GB felhőtárhellyel könnyű szinkronizálást és tartalommegosztást biztosít.
  • A Lumia csúcskészülékhez hasonlóan ez az okostelefon is polikarbonát borítással és fényes, könnyű alumínium kerettel rendelkezik, valamint beépített vezeték nélküli töltést kínál.

A Lumia 830 okostelefon megjelenése szeptemberben várható világszerte, adók és illetékek nélküli, 330 eurós becsült kiskereskedelmi áron.

THVtaWEtODMwLTFNV3RxYUhOa1pt1-1000x1000.png

Lumia 730 Dual SIM és Lumia 735: Skype és selfie

A széles látószögű előlapi kamerákkal felszerelt és praktikus kialakítású Lumia 735 és a két SIM kártyás Lumia 730 készülékek egyszerű képkészítést és tartalommegosztást kínálnak:

  • Az 5 megapixeles előlapi kamerával rendelkező telefonok kiválóan alkalmasak Skype videóhívásokra, a széles látószögnek köszönhetően pedig még több látszik a felhasználó környezetéből, így akár további családtagok és barátok vehetnek részt a videóbeszélgetésben.
  • A Skype hanghívások egy érintéssel videóhívássá változtathatóak, így a felhasználók még többféleképpen oszthatják meg másokkal történeteiket, bárhol is tartózkodnak.

THVtaWE3MzVfSGVyb19IaVJlc01X2-1000x1000.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!