Magyarországon is elérhető a Lumia 830 okostelefon

Sajtóközlemény

Már Magyarországon is elérhető a Microsoft zászlóshajója, a Lumia 830 okostelefon. A prémium dizájnnal, PureView képalkotási technológiával és integrált Microsoft szolgáltatásokkal rendelkező Lumia 830 készülékkel versenyképes áron elérhetővé válik a felsőkategóriás okostelefonok által kínált innovációk sora.

l830-1.png

A Windows Phone 8.1 operációs rendszerrel érkező stílusos készülék olyan Lumia innovációkat tesz elérhetővé, mint például a vezeték nélküli töltés, az optikai képstabilizátor és a SensoreCore technológia. Mindezeken túl:

  • A Lumia 830 okostelefon kiváló minőségű képeket és videókat készít éjjel-nappal, a 10 megapixeles PureView kamerának, a ZEISS optikának, a Rich Recording funkciónak, valamint a jelenleg a Lumia készülékeken elérhető legvékonyabb optikai képstabilizátorának köszönhetően.
  • Az élő képek (Living Images) funkcióval megörökíthetők az érzelmek és arckifejezések, a Storyteller alkalmazással pedig mindez megosztható a közösségi oldalakon.
  • A Windows Phone 8.1 operációs rendszer legújabb verziójával, a Lumia Denim frissítéssel a fontos funkciók gyorsan elérhetők az Értesítéseknek, az Élő Csempéknek és a Microsoft Office Mobile alkalmazásnak köszönhetően.
  • A munkát utazás közben a Microsoft OneDrive, valamint a Microsoft Office alkalmazásai, az Outlook, a Word, az Excel és a PowerPoint segítik.
  • A OneDrive szolgáltatás 15GB felhőtárhelyet kínál, amellyel bármely tartalom biztonságosan szinkronizálható és megosztható a családdal, barátokkal vagy kollégákkal – akár útközben is.
  • A Windows Phone operációs rendszerrel alkalmazások széles választéka érhető el, például az Instagram, az Adidas miCoach, a Vimeo, és a Flipboard. A készülékek közötti szinkronizálás pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók ott folytassák a munkát, ahol az előző eszközön abbahagyták.
  • Az erőteljes, 1.2 GHz-es, négymagos, Qualcomm® Snapdragon™ 400 processzornak köszönhetően a játékok futtatása, a böngészés és a felhasználói élmény egyaránt gyors és zökkenőmentes a kristálytiszta, 5” méretű, ClearBlack kijelzőn.
  • A „SensorCore” technológia energiahatékony mozgásérzékelést és helymeghatározást biztosít, még a telefon lezárt állapotában is. Így a készülék edzéshez és kiránduláshoz is tökéletes, olyan alkalmazások használatával, mint például a Bing Egészség és Fitnesz vagy az Adidas miCoach.
  • A 2200 mAh akkumulátor és a beépített vezeték nélküli töltés kényelmes használatot tesz lehetővé. (A vezeték nélküli töltő nem része az értékesítési csomagnak)
  • Az okostelefon a külön megvásárolható második generációs, vezeték nélküli intelligens töltővel kényelmes feltöltést kínál.

„A PureView technológiával, a vezeték nélküli töltéssel és más hasznos funkcióival a Lumia 830 okostelefon a csúcskészülékekből ismert legjobb innovációkat kínálja. Ezzel a Microsoft bizonyítja elkötelezettségét aziránt, hogy egy versenyképes árú Windows Phone 8.1 okostelefont kínáljon a szélesebb közönség számára” – mondta Dankovics Tamás, a Microsoft Devices Group Közép- és Kelet-Európai termékmenedzsmentért felelős igazgatója.

A Lumia 830 okostelefon élénk narancssárga és zöld színekben, valamint fehérben és feketében kapható Magyarországon.

l830-2.png

Specifikációk:

Operációs rendszer Windows Phone 8.1 Lumia Denim frissítéssel
Kijelző 5” IPS-LCD, 1280x720p; napfényben olvasható; lekerekített (“2.25D”) Gorilla 3.0 Glass,
rendkívüli érintésérzékenység, kesztyűben és körömmel egyaránt használható
Akkumulátor Cserélhető 2220mAh akkumulátor, integrált Qi vezeték nélküli töltéssel
Processzor 1.2 GHz-es, négymagos Qualcomm Snapdragon 400 processzor
Elsődleges kamera PureView 10 MP optikai képstabilizátorral, Nokia Camera alkalmazás, LED vaku, ZEISS optikák.
Másodlagos kamera 1 MP, 720p videó
Memória 16 GB belső memória; 15 GB ingyenes OneDrive felhőalapú tárhely, micro SD 128GB-ig bővíthető

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!