Xeropan - Angol tanár a zsebedben!

Bizonyára már unjátok,hogy mindig az angol oktató szoftvereket toljuk, de ma már elengedhetetlen a magabiztos angol nyelvtudás. A Xeropan készítői úgy gondolják, hogy a berögzött nyelvtanulási szokások, egyre kevésbé illeszkednek az emberek megváltozott életstílusához, gondolkodásához. A jelenlegi oktatási rendszerek külön tankönyvet, munkafüzetet, hanganyagot és természetesen oktatót követelnek meg, ami kötötté teszi a tanulást. Az oktatót nem rángathatjuk ki a szabadba, a könyveket munkafüzetünket nem tarthatjuk mindig magunknál. Forduljunk szembe a megszokásokkal, legyen szabad, játékos és izgalmas a nyelvtanulás. Legyen egy olyan közösségi élmény, ami bárhol, bármikor átélhető. A Xeropan egy interaktív oktató mobilapplikáció, ami izgalmas videókkal, hanganyagokkal, nyelvtani magyarázatokkal és tesztekkel segíti a nyelvtanulásodat.

xeropan_main.jpg

A leckék felépítése

Az applikációt egyszerű, de ugyanakkor elegáns desing jellemzi, ami segíti a könnyű navigálást, könnyen átláthatóvá teszi a használatát. A gyors tanuláshoz hozzájárulnak az alkalmazásba észrevétlenül beépülő tutorial képernyők, amik tömören, röviden magyarázzák el a szabályrendszert. A leckék egy szószedettel kezdődnek, amik a cikkben található érdekes, kulcsfontosságú kifejezéseket tartalmazza, amik kiejtését is el tudjuk sajátítani a hozzá tartozó egyedi hanganyag segítségével. A lecke tartalmi része érdekes, vicces képekkel van tördelve amit szintén feldob a hozzá tartozó hanganyag amiben felolvassák nekünk az egész szöveget.

lecke.jpg

Minden leckéhez tartozik egy DOLGOZAT amiben, több fajta feladattípuson keresztül, be tudod gyakorolni a cikkben használt kifejezéseket és nyelvtani szabályokat. Mindezt a rendszert pontozza értékeli, // ezáltal azonnali visszajelzést kap a felhasználó mennyi kifejezést tanult meg. és ezzel a felhasználó szintet tud lépni, akár egy szerepjátékban. A játékosok folyamatosan célok elé vannak állítva, amik elérése után különböző kitüntetéseket kaphatnak.

teszt.jpg

Amivel kitűnik a vetélytársai közül az a leckék végén található NYELVTAN gomb. Amire rányomva az alkalmazás kiemeli a szövegben található fontos kifejezéseket, nyelvtani szabályokat. Ezekre a kiemelésekre rányomva az adott nyelvtani szabály definíciójánál találjuk magunkat. Ugyanis az applikáció magában foglal egy teljes értékű angol tankönyvet is, ami 6 nehézségi szint alapján lett fő csoportokra osztva // több mint 150 tétel //, azon belül pedig a már megszokott témakörök alapján könnyedén navigálunk a szabályok között.

tankonyv.jpg
A leckék alján találunk még az adott témához tartozó videót is, ami segít a szöveg megértésében, a kifejezések gyakorlati használatában történő elsajátításában.

Profil

Minden felhasználó/diák rendelkezik egy profil menüvel, ahol megnézheti milyen szintű tanuló valamint, hogy eddig hány szót tanult meg, mennyi dicséretben részesült. A „Diákok” fül alatt találjuk meg a barátainkat/osztálytársainkat, akik eredményeit össze tudjuk hasonlítani a sajátunkkal. Itt tudunk hozzáadni osztálytársakat is, amit a rendszer a facebook/google+ ismerőseink között keres. Az „Értesítések” fül alatt pedig a rendszer által küldött értesítéseinket tudjuk visszanézni, ha valamiről lemaradtunk volna.

profile.jpg
Mi a Xeropan célja?

A Xeropan célja, hogy bárki számára mérhető fejlődést biztosítson korosztálytól, helytől függetlenül. Hetente érkező frissítésekkel, folyamatosan fejlődő rendszerrel, tartalommal amit a Xeropan diákjai alakítanak, formálnak.
Te is csatlakozhatsz ehhez a nagyszerű közösséghez, hogy közösen tanulj barátaiddal.

appstore.png

googleplay.png

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!