Ultravékony készülékek közösségi médiára optimalizálva

Sajtóközlemény

A Samsung bemutatta a Galaxy A5 és Galaxy A3 okostelefonokat, melyek egy sokkal trendibb és letisztultabb dizájnt ötvöznek a közösségi médiára optimalizált legmodernebb funkciókkal. A két készülék több színben és méretben érhető el, és mindkettőre jellemző, hogy a fiatalok igényeire fókuszál, hiszen minden eddiginél gyorsabban és egyszerűbben oszthatják meg fontos pillanataikat a közösségi oldalakon.

„A Galaxy A5 és A3 készülékek igényesen kialakított unibody készülékházzal, karcsú dizájnnal és kiváló hardveres képességekkel rendelkeznek, mindemellett pedig a lehető legteljesebb közösségi médiás élményt nyújtják” – mondta el Kunos Balázs, a Samsung mobil és digitális képalkotási üzletágának igazgatója.

Ultravékony fém házas dizájn
A Galaxy A5 és A3 a Samsung eddigi legvékonyabb okostelefonjai. A kifinomult megmunkálású fém unibody vázas készülékek közül a Galaxy A5 6,7 mm, míg az A3 6,9 mm vastagságú. A legkülönfélébb felhasználói igényekhez igazodva mindkét modell különféle színekben érkezik: gyöngyház fehér, éjfekete, platina ezüst, világos rózsaszín, világoskék és pezsgő-arany.

A3.png

5 MP-es előlapi kamera a legjobb szelfik készítéséhez
A Galaxy A5 és A3 készülékek tökéletes mobil és közösségi élményt nyújtanak azok számára, akiknek fontos, hogy folyamatosan kapcsolatban legyenek ismerőseikkel és barátaikkal. Az 5 megapixeles előlapi kamerának köszönhetően meglepően egyszerűen, kiváló minőségű szelfik készíthetőek. A számtalan szelfi-készítő funkcióval (Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face Features, Rear-cam Selfie), valamint az automatikus fókusz és arcfelismerés révén a felhasználók még soha ilyen kiváló minőségű, tökéletes felbontású portrékat nem készíthettek, mint most. Az így készült videók és képek közösségi oldalakon történő megosztására pedig hihetetlenül gyorsan és könnyedén sort keríthetnek a felhasználók az LTE 4-es kategóriájú támogatásnak köszönhetően.

A5.png

Élénk kijelző és erőteljes processzor
A Galaxy A5 és A3 kiváló választás minden olyan felhasználónak, akinek fontos a praktikum és a funkcionalitás. A Super AMOLED képernyővel és adaptív kijelzővel ellátott készülékek minden eddiginél élesebb és tisztább képeket jelenítenek meg, ráadásul szinte bármilyen körülmények között megállják a helyüket, még ragyogó napsütésben is. A Galaxy A5 és A3 teljesítményéért és a zökkenőmentes működéséért a négymagos, 1,2 GHz-es processzor felel, amelynek köszönhetően a weboldalak betöltése és a felhasználói felület kezelése is egyszerűbbé és gyorsabbá válik.

Ezenkívül a Galaxy A5 és A3 okostelefonok olyan, a Galaxy sorozatra jellemző népszerű funkciókkal bírnak, mint az ultra energiatakarékos üzemmód, a privát üzemmód és a több-képernyős funkció. Ráadásul a környező zajoktól függően a készülékek intelligensen szabályozzák a hangerőt is.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!