Még idén érkezik az Android 5.0 frissítés az LG G3-ra

Sajtóközlemény

Az LG Electronics (LG) ezen a héten kezdi fokozatosan elérhetővé tenni a G3 okostelefonokhoz a várva várt Android 5.0 Lollipop frissítést – az új operációs rendszer még idén, 2014 negyedik negyedévében megérkezik a hazai piacra. Az LG az első globális okostelefon-gyártó, amely még 2014-ben kiadja a Lollipop frissítést. A vállalat a későbbiek során jelenti be, hogy az egyéb LG mobileszközök milyen ütemezés szerint kapják meg a frissítést.

LGG3Lollipop.jpg

Az Android operációs rendszer legújabb verziója rengeteg továbbfejlesztést tartalmaz, például új felülettervezéssel, amely nagyobb mélységérzetet, árnyékokat és animációkat kínál. Az új elrendezés és színséma megkönnyíti az értesítések kezelését, és azok már az új zárolási képernyőről is elérhetőek lesznek. Az eszközök összekapcsolását segítő új biztonsági funkció teszi lehetővé, hogy a felhasználók feloldják okostelefonjuk zárolását, amikor a készülék fizikailag egy korábban már regisztrált Bluetooth-eszköz – például az LG G Watch vagy G Watch R okosóra közelébe kerül. A Lollipop verzióban a jobb teljesítmény érdekében megjelenik az Android Runtime (ART) alkalmazásfuttató környezet is.

„Az LG határozott törekvése, hogy a mobilkészülékek használati élményét a lehető legjobbá tegye vásárlói számára, így kiemelt fontosságú, hogy a G3-tulajdonosok mielőbb elkezdhessék használni az Android Lollipop verzióját — mondta el Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics mobilkommunikációs vállalatának elnök-vezérigazgatója. — Az Android 5.0 új funkciói és továbbfejlesztései teljesen új felhasználói élményt jelentenek majd az LG G3 készüléken, így a telefon még jobbá válik.”

Az LG készülékeivel kapcsolatban további részletek bejelentése is várható a közeljövőben, amint a Lollipop frissítés megjelenik az egyes helyi piacokon.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!