Microsoft Lumia 535: “5x5x5” innováció jutányos áron

Sajtóközlemény

A Microsoft ma bejelentette a Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonokat, amelyek a legújabb Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtatják és elérhető áron kínálják a Microsoft legfrissebb innovációit.

Lumia535.jpg

A készülékek öt kimagasló, integrált Microsoft szolgáltatást kínálnak, széles látószögű 5 megapixeles előlapi kamerával és 5” méretű kijelzővel rendelkeznek, így a Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonok kedvezőbb áron teszik lehetővé a felhasználóknak, hogy hatékonyságukat növeljék:

· A felhasználók Skype videóhívásokat indíthatnak, és könnyedén válthatnak hang és videó mód között az integrált Skype alkalmazással.
· Az előre telepített Office-csomagnak köszönhetően a Word, Excel és PowerPoint dokumentumok és OneNote jegyzetek bárhol hozzáférhetőek, szerkeszthetőek és megoszthatóak.
· A Microsoft OneDrive szolgáltatás 15GB ingyenes felhőtárhelyet biztosít a fotók, videók és Office dokumentumok biztonságos szinkronizálásához és tárolásához.
· A beépített Microsoft Outlook szolgáltatással a munkahelyi és privát e-mailek útközben is elérhetők.
· A nagy, 5” méretű qHD kijelzőn egyaránt élmény a fotók, videók bemutatása és az Office alkalmazások pedig a munka hatékonyságát növelik.
· Az 5 megapixeles, széles látószögű előlapi kamera nagyobb teret érzékel, így még több mutatható be egy érdekes háttérből, többen férnek rá a selfie fotókra és több barát vehet részt a Skype videóbeszélgetéseken.
· A Smart Dual SIM megoldással mindkét SIM kártya folyamatos elérhetőséget kínál, ezért a felhasználók egyetlen hívásról vagy üzenetről sem maradnak le.

„A Lumia 535 okostelefon az úgynevezett ’5x5x5’ megoldásunkkal érkezik” – mondta Jo Harlow, a Microsoft telefonokért felelős üzletágának alelnöke. „Az innováció mindenki számára elérhető kell legyen, ezért a legjobb Microsoft szolgáltatásokat ingyenessé tesszük és 5 megapixeles előlapi kamerával, valamint nagy, 5” méretű qHD felbontású kijelzővel ellátott készüléket kínálunk jutányos áron.”

A Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonok novemberben érkeznek egyes kulcsfontosságú piacokra és fehérben, feketében, valamint sötétszürke, élénk narancssárga, élénkzöld és ciánkék színekben lesznek kaphatók.

A Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM telefonok ára operátoronként és piaconként változó. A készülékek becsült kiskereskedelmi ára várhatóan 110 euró lesz.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!