Megérkezett a Sony Xperia™ M4 Aqua

Barcelona, Mobile World Congress, 2015. március 2. – A Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) újrapozícionálva a középkategóriás készülékeit bemutatja az Xperia™ M4 Aqua okostelefont, amely a Sony vezető kameratechnológiáit, formatervezését, és kiemelkedő akkumulátor teljesítményét kínálja elérhető áron.

„Az Xperia M4 Aqua testesíti meg az újragondolt, kompromisszumok nélküli középkategória fogalmát – mondta Dennis van Schie, a Sony Mobile Communicatons Sales és Marketing Igazgatója.
„Az új készülék a méltán elismert Xperia Z széria legnépszerűbb jellemzőit vonultatja fel, így a figyelemre méltó kamera mellett, a 2 napot bíró akkumulátor és a vízállóság mind megtalálható a kedvező ár-érték arányú Xperia M4 Aqua készülékben” – tette hozzá van Schie.


Nagyszerű képek erőfeszítés nélkül

Az Xperia M4 Aqua lenyűgöző 13MP hátlapi kamerával felszerelt, melyben megtalálható a már jól ismert Sony Exmor RS™ szenzor és a nagy F2.0-ás rekeszértékkel, továbbá ISO 3200-es érzékenységgel rendelkezik.
A figyelemre méltó digitális kompakt kameratechnológiának és az intelligens Superior Auto módnak – mely 52 jelenettípus közül választja ki a legjobb automatikus beállítást – köszönhetően életteli fotókat készíthetünk, akár kedvezőtlen fényviszonyok vagy erős háttérfény mellett is.

A készülék egy 5 MP-es előlapi ún. szelfi kamerával rendelkezik, amely 88°-os szuper nagylátószögű, így biztosan senki sem marad le a fotóról. A portré retusáló funkciónak köszönhetően pedig szórakoztató finomításokat hajthatsz végre az elkészített képen.
A népszerű szelfi szerkesztő mellett a Sony előre feltöltötte az Xperia Camera alkalmazás teljes választékát, amely többek között tartalmazza a kedvenceket: a Sound Photo segítségével kisebb klipeket adhatunk képeinkhez, a Movie Creator segítségét, amely 30 másodperces montázst készít automatikusan a felhasználó által készített képekből és a videókból – ezzel nemcsak megőrizhetjük emlékeinket, de akár könnyedén meg is oszthatjuk a közösségi oldalakon.

A hétköznapjaidra hangolva – precíziós hardver, formatervezett felhasználói felületek és Android 5.0 Lollipop szoftver

Az alapoktól megújított Xperia M4 Aqua finom, prémium kivitelű – edzett üveg kijelzője, karcsú (136g) kialakítása, vízállósága (IP65/8 minősítésnek megfelelően) mind a praktikusabb és kényelmesebb hétköznapi használat érdekében eszközölt átalakítások eredménye, akárcsak a fedetlen micro USB csatlakozó is.

Az Xperia M4 Aqua a klasszikus fehér és fekete verzión túl, az új korall és ezüst3 színben is elérhető lesz.
A Sony alkalmazta mindazon formai megoldásokat, melyeket az Android 5.0 Lollipop dizájnja kínál, megtartva az összetéveszthetetlen minimalista formatervezésű kezelő felületet, interakciós megoldásokat és natív alkalmazásokat.

Az Xperia M4 Aqua a megújult külsejű Xperia Lounge Silver applikációval érkezik, melyből alkalmazásokat, szoftveres frissítéseket, szórakoztató tartalmakat és ajánlásokat találhatunk a termék teljes élettartama alatt. Ennek köszönhetően ingyenes tartalmakat: filmeket és televíziós epizódokat4 kaphatunk a Privilege Plus Filmek5 alkalmazás segítségével.

Futass egyszerre több applikációt hosszabb ideig – a Sony első 8 magos, 64 bit-es okostelefonja, amelybe Qualcomm® Snapdragon™ 615 processzor került beépítésre, és 4G LTE kapcsolatra képes 2 napos üzemidő mellett

Egyesek csak ritkán használják telefonjukat, de akkor hirtelen több appot futtatnak egyszerre egy hosszú napon, nekik az akkumulátor üzemideje igen fontos. Erre az igényre kínál megoldást az Xperia M4 akár két napos üzemidőt biztosító akkumulátorával, így nem kell állandóan a töltéssel foglalkozni.
Ha mindez nem elég a STAMINA mód aktiválásával elérhetjük az akkumulátor optimális kihasználását. Az Ultra STAMINA móddal a telefonunkat kizárólag az alapvető funkciók igénybevétele mellett akár egy hétig is használhatjuk töltés nélkül.

A kiegyensúlyozott és erőteljes teljesítményt a Qualcomm® SnapdragonTM 615 processzor6 és a 8 magos 64bit-es CPU biztosítja, a zökkenőmentes multimédia lejátszásért pedig, a 4G LTE modem felel. A Snapdragon 615 processzornak köszönhetően folyamatosan, megakadások nélkül élvezhetjük az Xperia Lounge-on lévő tartalmakat, gyorsabban letölthetjük a híreket és információkat, előbb megtalálhatjuk az utunkat térképhasználatkor, gyorsabb az e-mailek olvasása és küldése, egy pillanat alatt oszthatunk meg képeket a barátainkkal, családunkkal, és határtalanul élvezhetjük az online csatornákon hallgatott zenéket útközben.

Az Xperia M4 Aqua várhatóan 2015 tavaszán lesz elérhető a boltok polcain.

Stílusos hangzás a Stereo Bluetooth® SBH70 fülhallgató

A Sony továbbá bemutatja a karcsú, stílusos vezeték nélküli Stereo Bluetooth® SBH70 fülhallgatóját, mely vízálló7, s kifinomult hangzást nyújt. Az SBH70 tartós szilikonból készült, elérhető lesz öt élénk színben, így könnyedén párosíthatjuk saját kiegészítőinkkel.
A feltűnőre tervezett megjelenése mellett ügyeltünk arra, hogy diszkréten simuljon a nyakra és a vállra, így zenehallgatásnál, hívás kezelésekor a hangvezérlés könnyen elérhető és kezelhető.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!