HTC Desire 626 szeptembertől

A HTC bejelentette új készülékét, a HTC Desire 626-ot, ami egyszerű és sokoldalú testre szabhatóságot, valamint továbbfejlesztett kamerát ígér felhasználóinak.

“Az új HTC Desire 626 nem titkolt célja, hogy a mindennapi használatot élménnyé tegye azáltal, hogy figyelembe veszi használójának szokásait, ízlését. Mindezt kiváló teljesítménnyel társítottuk, remek megoldást kínálva a középkategóriában.” – mondta el Mihai Nodea, a HTC Romániáért, Magyarországért és Moldováért felelős regionális menedzsere.

A HTC Desire 626 5”-es HD LCD kijelzőjén a színek élénken jelennek meg, a gyönyörűen kialakított kéttónusú készülékház pedig különleges élményt nyújt kézbe véve. A telefon Android™ 5.1 mobil operációs rendszerrel és HTC Sense™-szel érkezik, ami nagy fokú testre szabhatóságot biztosít a felhasználónak. Utóbbi segítségével a kezelőfelület stílusát gyorsan és egyszerűen megváltoztathatjuk.


A Snapdragon™ 1.2GHz-es négymagos processzorának köszönhetően a HTC Desire 626 egyenletes, megbízható teljesítményt nyújt, így a különböző alkalmazások, a játékok vagy a fotók közti gyors böngészés sem okoz gondot. A HTC BlinkFeed™ pedig azonnali hozzáférést biztosít a friss hírekhez, melyek a beállításoknak megfelelően jelennek meg közvetlenül a kezdőképernyőn.

A 13 MP-es hátlapi és 5MP-es előlapi kamera állandó készenlétben áll, akár szelfiről, akár tájképről van szó. A fényképek részletgazdag módon, élesebben jelennek meg. A HTC Eye™ Experience segítségével egyszerűen szerkeszthetjük felvételeinket, a beépített effekteknek köszönhetően ugyanis pillanatok alatt módosíthatunk képeinken. A HTC Desire 626 nagy felbontásban (1080p) vesz fel videót, amiből akár kisfilmet is készíthetünk a HTC Video Highlights segítségével. A megfelelő tárhelyről a 16GB belső memória mellett MicroSD bővíthetőség (akár 512 GB) is gondoskodik.

Elérhetőség: A HTC Desire 626 készülék 2015. szeptemberétől lesz elérhető Magyarországon kék és sötétszürke színekben.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!