Strapabíró okostelefon: itt a Cat S40

A Cat phones bejelentette új okostelefonját, a Cat® S40-et. A strapabíró okostelefonok iránti igény világszerte nő, tavaly több, mint 10 millió, az átlagos telefonoknál ellenállóbb készüléket adtak el.

A Cat phones készített egy felmérést azon felhasználók körében, akik strapabíró telefonra váltottak. A válaszadók 80%-ának ment tönkre telefonja a váltást megelőző 5 éves időszakot tekintve. Közel fele törött vagy berepedt kijelző, másik fele pedig beázásnak köszönhető. A résztvevők harmadának tört le alkatrész vagy a hátlap egy része a telefonjukról elejtés miatt.

20150205_s40_overview1i.jpg

Mindemellett a szabadban dolgozó illetve a fizikai munkát végző felhasználókkal folytatott beszélgetésekből kiderült, hogy az extrém körülmények közt végzett munka során kifejezetten gyakori a telefon megrongálódása. A résztvevők több mint fele számolt be elrepedt vagy törött kijelzőről. A strapabíró telefonokkal szembeni előítéletek fontos szerepet játszottak abban, hogy nem a környezetnek, használatnak megfelelő telefont választottak, még úgy is, hogy sokuk több alkalommal is eltörte telefonját.

s40_0236_toolbox_sea.jpg
A Cat S40 mindezen szempontok figyelembe vételével készült, kifejezetten azok számára, akik az építőiparban dolgoznak. Ez a szám világszinten eléri a 85 millió főt. Az okostelefonok nyújtotta szolgáltatások és kényelem párosul a magas szintű ellenállóképességgel.

Az S40 kiemelt tulajdonságai:
• Ütésálló 1,8m-es magasságig, betonon
• IP68 és Mil-Spec 810G szabvány – víz, por és rázkódás elleni védelem
• Élénk kijelző, közvetlen napsugárzásnál is olvasható
• Nagy kapacitású akkumulátor
• Corning® Gorilla® Glass 4
• Glove-On technológia (kesztyűben való érintésre is reagál)
• Vizes ujjal is vezérelhető
• Vizállóságot jelző érzékelő arra az esetre, ha a készülék adott körülmények közt már nem vízálló
• Külön app store a szabadban végzett munkához és a szabadtéri sportokhoz illeszkedő alkalmazásokkal (Google Play hozzáférés is)

“Rengeteg embert érint az a probléma, hogy nem a körülményeiknek, környezetüknek megfelelő készüléket használnak.” – mondta el Oliver Schulte, a Bullitt Mobile vezérigazgatója. “Tapasztalatainkat felhasználva olyan okostelefont szerettünk volna piacra dobni, ami strapabíró, ugyanakkor stílusos és a teljesítményére sincs panasz. A továbbfejlesztett készülékháznak, a legfrissebb Android mobil operációs rendszernek és a strapabíróságnak köszönhetően az S40-et felhasználóink igényére szabtuk.”

Az S40 okostelefon 2015. szeptemberétől lesz elérhető Magyarországon.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!