A Huawei bemutatta a Watch hölgyek számára tervezett verzióit

A Huawei Watch tavaly bemutatott három verziójához most két új változat csatlakozik, amelyeket nők számára fejlesztett a gyártó.

A Huawei Watch Jewel rózsaaranyozott tokját 1.5 mm-es 68 darab Swarovski Zirconia kristály díszíti, így ez a legragyogóbb okosóra a piacon.

image1.png

A letisztultabb stílus kedvelői számára a Huawei Watch Elegant a kitűnő választás.

A Huawei Watch két új verziója gyöngyfehér és zafírkék színekben, eredeti olasz bőrszíjakkal lesznek elérhetők, több mint 40, a Watch eredeti verzióin is elérhető, cserélhető számlappal, illetve 10 exkluzív, hölgyeknek tervezett dizájnnal.

image2.jpeg

Huawei Watch, a divat és a technológia találkozása

 A Huawei Watch eredeti verzióihoz hasonlóan a Jewel és az Elegant változatokat is a klasszikus svájci órák inspirálták, kerek, 44 mm-es számlapjukat karcolásmentes zafírkristály borítja. Mindkét modell hidegen kovácsolt rozsdamentes acélból, aranyozott rózsa-arany borítással készült, biztosítva ezzel a tartósságukat.

Mindkét verzión Android Wear™ fut, a készülékek Android és iOS kompatibilisek. Amellett, hogy értesíti viselőjét az érkező hívásokról, üzenetekről és emailekről, a Watch - Bluetooth kapcsolatának köszönhetően - offline zenehallgatásra is alkalmas. A telefonon futó alkalmazásokat, mint például zenelejátszást és a navigációt hangutasítások segítségével is irányíthatjuk az okosórán keresztül, így az tökéletes társunk lehet futás, edzés közben. A Watch pulzusmérője pontosan működik, 6-tengelyes mozgásérzékelője nyomon követi aktivitásunkat.

Elérhetőség és kiegészítők

Az új Jewel és Elegant verziók 2016 márciusától lesznek elérhetők több mint 20 országban és régióban, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Argentínában, Ausztráliában, Brazíliában, Dániában, Dél-Koreában, Finnországban, Franciaországban, a Fülöp-szigeteken, Hong Kongban, Japánban, Kanadában, Németországban, Norvégiában, Olaszországban, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban, Szingapúrban, az Egyesült Arab Emirátusokban és várhatóan Magyarországon is.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!