Íme az 5 legegyedibb mobil, mely bizsergető birtoklási vágyat okoz

Valljuk be, manapság eléggé ellaposodó egyenkínálat van mobilokból. Nagy tepsi, nagy kijelző, ilyen-olyan belső. Akad azonban néhány olyan versenyző, ami valami extrát is felvonultat, olyat, amit a többi mobil nem.

1. Oukitel K10000

Kezdjünk egy olyan mobillal, mely nem egy erőgép (de ha nem játszol rajta, minek is az erőgép?), ám pont ezért nagyon-nagyon sokáig bírja. (forrás: ndtv.com, kép forrása: androidauthority.com)

 

2. Yotaphone

Az orosz cég már a második generációs mobilját adja ki. A különlegessége, hogy a hátlapja egy másodlagos eink kijelzőt tartalmaz. Mint tudjuk, az csak akkor igényel áramot, amikor frissíti a kijelzőn lévő infókat. Szóval ultra takarékos, viszont ultra drága is. (forrás: mobilarena, kép forrása: thenextweb.com)

 

3. Light L16

Na nem is olyan lájtos, mint a neve mutatja. Az L16 16 db kamerát tartalmaz. Igen, jól olvastad, 16-ot. Hogy minek, azt pontosan csak ők tudják, de mindenesetre a tükörreflexes gépekkel felérő képeket ígérnek. (forrás: technologyreview.com)

 

4. Asus Padfone2

Az Asus méltán híres a különc de minőségi megoldásairól, a Padfone sem kivétel. A tabletként is használható kütyü lelke egy jóval kisebb mobil, mely belecsúsztatható a tabletbe. (forrás: asus.com)

 

5. LG G Flex 2

Utoljára hagytuk az egyik legismertebb különcöt, ami az LG szülöttje, a G Flex. A már második kiadását élő mobil másik különlegessége az öngyógyító hátlap, melyről a kisebb karcok pillanatok alatt eltűnnek. (forrás: lg.com)

 

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!