Quantum Break PC-re

Kevesebb, mint két hónap van hátra a várva várt Quantum Break megjelenéséig, a Remedy Entertainment és a Microsoft pedig ebből az alkalomból több bejelentéssel is készült az érkező játékot illetően.

quantum_break_takedown.jpg

A legfontosabb? A Quantum Break Windows 10-en is elérhető lesz április 5-én. Azok számára, akik digitálisan előrendelik a játékot Xbox One konzolon, a PC-s változat további költség nélkül hozzáférhető lesz.

Steam-es verzió nem lesz elérhető, a legfrissebb hír alapján PC-re csak a Windows 10 saját áruházából lehet letölteni.

Az Alan Wake mellékelve lesz a Quantum Break Xbox One verziójához; az előrendelők az American Nightmare-t is megkapják.

A mai napon az Xbox bemutatott egy különleges kiadású Xbox One Quantum Break gépcsomagot, amely tartalmaz egy 500 GB-os fehér konzolt a hozzá illő vezeték nélküli kontrollerrel, valamint teljes verziós letöltőkódot a Quantum Break és az Alan Wake játékokhoz, illetve a The Signal és a The Writer kiegészítőkhöz. A gépcsomag 2016 március 29-től lesz elérhető a kereskedőknél. További információért látogasd meg az Xbox Wire oldalt itt.

A Quantum Break zanzásítva egy TPS időmanipulálással fűszerezett akciójáték, melyben Jack Joyce-t irányítjuk és az ő különleges képességével kell előnyt szerezni a tűzpárbajokban.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!