5 újabb eszement, boltban is kapható mobilos kütyü

A hülyeség végtelen. Néhány kütyü hasznosnak tűnhet, ám legtöbbször mégsem az. Lássuk...

1. Firka iPhone tok: a gyermeki rajzolóeszköz miniatűr változata elüthet néhány óvatlan percet, de egyszerűbb egy vékonyabb tokot és egy rajzoló applikációt rendszeresíteni. Ha mégis kellene, itt megveheted.

2. Más telefonról töltő: ha nem számít, hogy a másik mobil, vagy más mobilja viszont lemerül (miközben lehet, hogy ott is szükség lenne a szuflára), töltheted a mobilod egy másikról is. Lehet, hogy azért néha jól jön, tehát ha megvennéd, itt kapható. Egy napelemes töltővel jobban jársz, a másik mobil is működőképes marad, illetve esetleg arra is tölthetsz.

 

3. Fluoreszkáló microUSB kábel: ha szeretnél éjszaka felébredve megijedni az ágy mellett hagyott töltőkábeltől, mint egy világító űrféregtől, nosza rajta, itt megveheted. Szerintünk a sima kábel is megteszi.

 

4. Mobilkép nagyító eszköz: ha szeretnéd előhozni a 80-as évek feelingjét (már ha éltél már akkor), amikor is a 37 centis tévéből egy lencsét tartalmazó lemezzel 70 centis képet "varázsoltak" (persze szigorúan 1 fokos betekintési szöggel), akkor nosza itt van ez mobilra is, ráadásul állványként is szolgál. Ha kedvet kaptál 10 colos mobilképhez (a torzítással cseppet se törődj), akkor ne habozz, innen rendelheted, táskád azért legyen hozzá a "mobil" felhasználás miatt.

 

5. iPhone svájcibicska tok: a végére hagytuk ezt a remekművet, mellyel egy kóbor tábor során tüzifát faraghatsz a tábortűzhöz, mindezt az iPhonod segítségével. Persze nem egy applikáció, hanem a speckós mobiltok vértezi fel a mobilt ilyen extra funkciókkal. Hidd el, jobban jársz, ha egy normális bicsakot veszel, de ha ragaszkodsz hozzá, külföldről kell rendelned.

------------------------

Mielőtt szó érné a ház elejét, a fenti, magyar üzletben is megvehető cuccok nem minősítik sem az üzletet, sem kínálatukat, mindkét helyen kaphatók tényleg hasznos mobilos, és számítógépes kiegészítők. A fenti válogatás csak a számunkra feleslegesnek tűnő dolgokat emeli ki.

 

A képek forrásául minden esetben a webshop adott oldala szolgált.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!