Hazai taxirendelő app

Sok tízezer letöltéssel rendelkezik a Főtaxi alkalmazása, mellyel interneten keresztül lehet taxit rendelni.

maxresdefault.jpg

Több mint hatvanezer letöltésnél jár a Főtaxi megújult mobil applikációja, amely Androidon és iOS-en is elérhető, emellett számos, az utasok kényelmét és biztonságát szolgáló funkciót tartalmaz. A mobil applikáció sikerét jelzi, hogy a letöltések száma alapján nagyságrenddel vezet a versenytársak előtt, és megoldásait több szolgáltató próbálja beépíteni a saját alkalmazásába. Utóbbira jó példa a követés funkció, amelyet a Főtaxi applikációja nyújtott először a hazai piacon.

Az alkalmazással bankkártyás regisztrációt követően mobillal is lehet fizetni, emellett a fizetés menüben kiválasztható, hogy a rögzített bankkártyák közül melyikkel szeretnénk fizetni. Az utazás során kifizetett összegről nyugtát küld a rendszer a megadott e-mail címre, továbbá a bankkártya használatáról a szokásos bizonylatot is megkapja az utas. Az utazás végén lehetőség van a szolgáltatás minősítésére is. Rendeléskor látható a taxiról és sofőrről készült fotó. Valamennyi utazást a Korábbi Rendelések menüben megnézhetjük térképen, teljes útvonallal, az utazási idővel, a kifizetett összegekkel, a korábbi szolgáltatást végző sofőrökkel és taxikkal. A Menetdíj kalkulátor megtervezi a pontos útvonalat, és az elérési időt a forgalom figyelembe vételével, majd előzetes kalkulációt végez a viteldíjra. Ebből a menüből azonnali rendelésre is van lehetőség. A taxi érkezéskor jelez. Az előrendelés lehetősége is adott a Főtaxi applikációjában, olyan extrákkal, mint a hány utassal, milyen autóval utazna a megrendelő, esetleg szállít-e kisállatot. A Főtaxi bankkártyás fizetési lehetőségét a Nerd Developments informatikai cég fejlesztette, melyhez az interface-t az OTP Mobil biztosítja.

A Főtaxi az elmúlt időszakban az applikáció fejlesztése mellett is komoly erőfeszítéseket tett azért, hogy megerősítse vezető pozícióját a budapesti piacon: így például szigorú követelményeket támaszt a flottához tartozó autókkal, és a vele szerződésben álló sofőrökkel szemben. A társaság stratégiájának helyességét igazolja, hogy az átalakuló piacon is növelni tudta a vele szerződésben álló taxisok számát, és flottája jelenleg több mint 1100 autóból áll.

Az új applikáció elérhető a www.fotaxi.hu oldalon, valamint a Google Play áruházban és az Apple Storeban.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!