40-szeresen lassított videó mobilon, azaz 960fps

Persze, voltak már próbálkozások, a lassításnál hiányzó képkockák szoftveres kiszámítása, vagy egyszerűen helyettesítik meglévő képkockákkal és így érik el a lassítást, de azért semmi nem ér fel azzal, ha valóban több száz képkocka készül a 24, vagy 30 helyett, másodpercenként.

A 960 fps pedig a ZUK Z2-ben landolt. A ZUK nem egy ismert márka, de a kínai telefonok ma már tényleg megbízhatók, mert megbízható alkatrészekből készülnek. A ZUK Z2-t Snapdragon 820-as processzor hajtja, 64GB háttértár és 4GB RAM kíséretében, 5 colos FullHD kijelző, vezetéknélküli töltés, Android 6 jellemzi, az említett fő kamera pedig Sony.

A Sony ismert jó kameráiról, itt van pl. egy 960 fps-es videó, a Sony RX-10 MkII kamerától. Persze ettől a mobiltól ne várjunk ilyen minőséget, de azért biztos nem kell szégyenkeznie kamerafronton.

275 és 330 dollár közötti ára egész jónak tűnik, bár ha nálunk kapható lenne, bőven 100 ezer feletti lenne az árcímke.

A nagytestvérről, a ZUK Z2 Pro-ról is ejtsünk néhány szót, ez 128GB tárral és 6GB RAM-mal, 5,2 colos kijelzővel jön, többi paraméter azonos. Az árcímke itt 415 és 440 dollár közötti árat mutat.

Forrás: Mobilaréna, Zukmobile.cc

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!