Ajándék tippek

Néhány last minute lehetőség azoknak, akik sokat használják a telefonjukat

463488867.jpg

Ha esetleg nem a mobiltelefon maga az ajándék - ami idén is a legnagyobb népszerűségnek örvendő választás - akkor még sok egyéb lehetőségünk van arra, hogy meglepjük szeretteinket egy kiegészítővel.

Állványok
Mágneses vagy tapadókorongos állványok, amelyek az eszközt a kellő pozícióban tartják olykor igazán szükséges lehet. Ide tartozik az autóban használható is, amellyel azonnal hagyományos GPS-szé válik a telefon.

Audio
A zene szerelmeseinek ez mindig aktuális lehet. Léteznek már strapabíró, csomómentességet ígérő és remekül hangzó fülhallgatók a piacon (sőt, létezik iPhone tok feltekerhető fülhallgatóval). A hordozható Bluetooth hangszórókból már Dunát lehetne rekeszteni. Nagy márkák képviseltetik magukat a kerti partin a már szinte alapnak számító víz- és ütésálló zenedobozaikkal.

Akkumulátor
Jelen korunk nagy gondja a kevéske üzemidő. Ezen segítenek a hordozható akksik, melyek már több töltést is magukban tartogatnak. Utazáshoz és Pokémon GO-hoz elengedhetetlen.

Tok
Műanyag, fém, átlátszó, Hello Kitty-s vagy svájci bicska. A védelem mellett talán már fontosabb szerepet játszik a készülékünk egyedivé varázslásában. Minden, de minden témában vannak már tokok. Funkciójuk abban bővülhet már, hogy rendelkeznek kitámaszással, beépített akkuval vagy zsebekkel.

Fitness karkötő
A testmozgás sosem volt ennyire elemezhető, mint ma. Egy egyszerű Bluetooth-os karkötő már az alapvető információkkal képes ellátni minket, amik történnek velünk egy edzés során például. Bizonyos telefonok is rendelkeznek már lépésszámlálóval vagy pulzusmérővel, de pontosabb adatokat egy karkötő biztosít.

Egyéb
Ide csak felsorolás szerűen: Nyakba akasztó, Stylus toll, autós töltő, adatkábel, memóriakártya

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!