Íme, a legjobb naptár- és eseménykezelő applikációk

Ha már újév, összeszedtünk egy ötös listát, szerintünk melyek a legjobb applikációk egy igen fontos témára, mégpedig az események kezelésére, a személyes naptár funkciókra. Új év, új naptár.

googlecalendar.png

Azt vettük alapul, hogy a heti és más nézetet alapból tudnia kell a rendszernek, azaz amit egy hagyományos naptár egy hetére tekintve láthatsz, melyik napon milyen események lesznek. Persze egy applikációval ez sokkal áttekinthetőbb lehet, a módosítási lehetőségről nem is beszélve, pláne, ha tollal írunk.

Az sem elvetendő szempont, ha tud magyarul és az sem, ha ingyenes, valamint az sem, ha több operációs rendszerre elérhető!

Ha top10-es listát készítünk, befértek volna olyan neves applikációk is, mint pl. a Fantastical, vagy a Calendars 5, de ezeknél rendszerint több feltétel sem teljesült volna, azaz nem tud magyarul, és/vagy nem érhető el legalább 2 mobil operációs rendszerre, illetve esetleg fizetős applikációról van szó.

Nézzük az ötös listánkat!

 

5. Jorte Calendar

Ez az app szinte a legjobb (elég nézni csak a telepítések számát, ami azért hűen tükrözi a jóságot), mégis azért szerepel az ötödik helyen, mert 1. magyarul nem tud illetve 2. csak az alapverzió ingyenes. Állítólag lesz magyar nyelv, ha sokan kérik. Mennyi az a sok? Androidra és iOS-ra egyaránt elkészítették.

 

4. Upto Calendar

Szép küllem, de nem olyan részletekbe menő, egyes dolgok pl. nem módosíthatók, amelyek máshol egyértelműen igen, de ettől függetlenül jól használható. Szinkronizálható pl. Outlook-kal, vagy Google Calendar-ral. Teljesen ingyenes. Magyarul nem tud, de az angol se nagyon okozhat gondot. Androidra és iOS-ra egyaránt letölthető.

 

3. Cal

Nagyon szép küllemű, kicsit kevesebbet tud, mint első két helyezett vetélytársa. Teljesen ingyenes, magyarul is ért. Androidra és iOS-ra elérhető. 

 

2. Outlook

A Microsoft a jó öreg kitekintőt applikációként éleszti újra, mindent tud, amit tudni kell egy ilyen appnak, sőt, emaileket is kezel. :-) Teljesen ingyenes és magyarul is tud, Androidra és iOS-ra is elérhető, valamint Windows Phone-ra is, bosszankodtunk volna, ha nem így lenne.

 

Most pedig jöjjön a szerintünk legjobb:

1. Google Calendar

Abszolút ingyenes és magyar nyelv is van. Google fiókra épül természetesen. Gmail-ből is tud eseményeket generálni. Mindenféle nézet benne van. Nagyon jó. Érdekes lenne, ha Androidra nem létezne, de egy újabb pofon az Apple-nek, hiszen itt az iOS-os verzió is. Jobb, mint a beépített Apple cucc.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!