A legjobb okostelefon sufni tuningok

Összeválogattunk néhány videót, melyek a legjobb mobil kiegészítők készítését mutatják be, természetesen abszolút házilag, fillérekből, vagy ingyen, de mínusz egyedik prototípus jelleggel. Sok pofonegyszerű szmártfón kiegészítő pedig ott hever asztalunkon, fiókunkban, szerszámosládánkban.

lifehacks.jpg

Az alábbi videóban pl. megtudjuk, hogy lehet a legkönnyebben kiszárítani egy beázott mobilt, vagy érintőceruzát, bölcsőt vagy tokot készíteni, utóbbit többféle módon is. Megtudjuk még, hogyan hangosíthatjuk ki eseti jelleggel mobilunkat és még néhány egyéb dolgot is.

 

Ebből a videóból megtudjuk, hogy növeljük meg a vaku fényerejét, akár olvasólámpának, vagy hogyan készítsünk makrókamerát mobilunkból.

 

Hogyan használd a kamerát távirányítóval? Hogyan csinálj megfigyelőkamerát mobilodból? Hogyan töltsd egyik mobilról a másikat? Ez és még néhány dolog kiderül az alábbi videóból.

 

Az alábbi videóban már vannak átfedések az előbbi ötletekkel, de érdemes megnézni egy újabb filléres "boombox" miatt, de megtudjuk azt is, hogy az asztalunkon hever néhány azonnal használható mobiltámasz is. 

 

Így csinálj mikroszkópot mobilodból fillérekből, vagy akár alkalmi kivetítőt, esetleg UV tesztert. Ezen felül még sok egyéb is kiderül ebből a videóból.

 

Újabb asztali tartók fedezhetők fel az alábbi videóban.

 

Hogyan csináljunk egyedi tokot, vagy autós tartót egy befőttes gumival? Akár hologram kivetítésre is alkalmas a mobilod. Mindez és még jópár egyéb trükk is kiderül az alábbi videóból.

 

Hogyan készíts alkalmi fotósállványt mobilodnak? Vagy autós tartót? Hogyan alakítsd át töltőkábeled interferencia mentessé?

  

Végül pedig csodás egyedi tokokat varázsolhatsz mobilodnak ragasztópisztoly segítségével.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!