Dobolj bárhol és bármin - egy különleges zenei applikáció

A csak iOS-ra létező applikáció verhetetlen tudásban és nagyszerűségben.

impaktor.jpg

Ugyanaz a csapat, a BeepStreet követte el ezt az appot is, mint a Sunrizer-t. Az applikáció nagyszerűsége abban rejlik, hogy késleltetés nélkül elemzi a mikrofon jelét - valószínűleg elsőként a hangerősséget állapítja meg és rögtön továbbítja a megszólalásra váró hang beállításaihoz, majd utána elemzi ki a többi paraméterhez az infókat - és annak megfelelően szólaltatja meg a hangokat. Nem csak dobokat, hanem egészen különleges ütősöket és akusztikus valamint szintetizátor hangokat is megszólaltathatunk. A leütésünk erősségétől és még számos paramétertől függ a megszólaló hang is.

Tehát dobolhatunk normál akusztikus dobon, asztali ütőfelületen, az asztalon, vagy magán az iPad-en, de akár szájdobolhatunk is (beatbox), az app mindent "megért" és feldolgoz. Célszerű fülessel használni a programot, mert a tablet/telefon saját kibocsátott hangja bezavarhat a mikrofon bemenő jelébe.

Egészen fantasztikus, ahogy összeállíthatunk több sávból álló dobszekciót, melynek csak a fantáziánk szabhat határt.

Az alábbi két videóból minden bizonnyal kiderül, miért is annyira nagyszerű ez az applikáció.

Innen töltheted le Apple érintős cuccokra, csupán 5 dollárba kerül (nálunk 5 euró), de az utolsó centet is megéri, sőt ahogy a Sunrizer-es cikknél mondtuk, itt is érvényes: még egy iPad-et is megér. Főleg a Sunrizerrel együtt. :-)

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!