Az eszed tokja... avagy inkább a mobilodé

Sokan a mobiljukban tartják az "eszüket", a címlistáikat és egyéb értékeiket, rajta végzik a munkájuk egy részét, ezért érdemes megfelelő tokban tartani kis mindenesüket. Az alábbi cikkben összeszedtünk néhány praktikus és néhány őrült tokmegoldást.

Az általános, minden boltban kapható tokfajtákat (szilikon és műanyag) kihagytuk listánkból, ezek végett keresd fel bármelyik webshopot, vagy sarki mobilos boltot.

Nálunk csak különleges tokokat találsz most, praktikust és kevésbé praktikust, valamint szinte használhatatlant egyaránt.

1. Cigarettagyújtós iPhone tok

Sőt, nem csak cigit és szivart gyújt meg, hanem még sörnyitó is van rajta.

 

2. Abszolút univerzális tok

A folytatásban egy nagyon is hasznos kiegészítő, a mindenféle mobilra "illeszkedő" tok következik.

 

3. Kikristályosodott megoldás?

Nem. Jól néz ki (csajoknak), de hogy valóban jó-e? Nem tudjuk. Karcol-e? Nem tudjuk.

 

4. Simon Thor fémtok

Kérdőjel. Erősen. A telefon maga legyen fémből, de szerintünk a tok az valami puhább anyagból, gumiból, műanyagból, szilikonból, bőrből, de fémből lehetőleg ne. (kivéve, ha bélelt, de ez nem az)

 

5. Vasember és egyéb figurás tokok

Megint csak kérdőjel. Lehet, hogy jól néz ki, de nem a legjobban védi a mobilt, ráadásul óriási helyet igényel a tok maga, így csak nagy zsebbe, vagy táskába fér el. Meg kicsit muris is, mert a vasemberes tok inkább egy jól megtermett rákra hasonlít, így inkább őrülteknek ajánlott.

 

6. Csodaszép tok tejesdobozból

Nemrég bemutattunk házi készítésű kiegészítőket, ahol nem túl szép, de adott esetben praktikus kiegészítőket lehetett látni, hogy készülnek, és többek közt tokok is voltak ragasztóból, lufiból és miegymásból. Na ez a tok nem ilyen, ez szép (persze a borítás miatt a videón látható inkább csajoknak, de lehet más borítás is), a tejesdoboz csak a merevségét adja a toknak.

 

7. Svájcibicska tok

Erről és a firka iPhone tokról már korábban cikkeztünk, most itt egy videó róla. Mi továbbra sem tartanánk benne telefont, inkább vennénk egy bicskát. Külön. És egy normális tokot az ájfónnak. Külön.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!