Két mobil és 6 millió Ft árkülönbség

Bemutatjuk az eddigi legolcsóbb és az egyik legdrágább mobiltelefont. Igaz, hogy mindent lehet überelni (sőt arannyal és gyémánttal díszíteni), de attól az ugyanúgy egy mobil és ha jobb jön, akkor cseréled egy másik gyémántosra. Már aki.

 

Hol van már a 100 dolláros laptop! Rég lejárt lemez, hiszen van már kilenc dolláros számítógép, a C.H.I.P. (jó-jó, saját képernyője nincs), éééés ...

A legolcsóbb telefon Indiában jelent meg, a Ringing Bells gyártja, neve: Freedom 251. Ára mindössze 4 dollár és amit ezért kínál, az nem semmi. 1,3 GHz-es négymagos processzor, 4 hüvelykes qHD IPS kijelző (960*540 pixel), 1 GB RAM és 8 GB-os belső memória, amely microSD kártyával akár 32 GB-ig bővíthető, 3.2MP hátsó és 0.3MP első kamerák, GPS, 3G, WiFi és Bluetooth kommunikáció gyanánt, Android 5.1. Alig több, mint 1.000 Ft-ért ez mondhatni brutál.

 

A másik véglet a 20.000 dolláros telefon, a Sirin Labs által elkövetett Solarin. Ez is brutál, de nem a tudása miatt, mert azt más csúcsmobil is tudja. Apple feeling többszörözve, bearanyozva. Csak a csomagolása több száz dolláros "bűncselekmény".

Ja, és ne felejtsük el megtekinteni weboldalukat is, hogy a fekete lyuk magába szippanthasson. Huh, elképzeljük, amikor 10-15 év múlva a 3D-s reklámok körbefognak és jószerével beszippantanak...

Jó hír: a telefon 4 verzióban kapható, a Solarin Fire Black Carbon Titanium (hű milyen hangzatos) verzió csupán 13.800 dollár (+adók), azért ez talán nálunk is talán egy millióval kevesebb lenne, nemde?

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!