Így készíts tökéletes szelfit mobillal

Az önfotózás korát éljük. Sokan hetente cserélik a profilfotókat a Facebook-on és más közösségi oldalakon és ezen felül megörökítésre kerül számos egyéni pillanat is.

 

Azonban sokan nem elégedettek az elkészült képekkel, de legfőképpen magukkal, pedig nem kellene. Hidd el, alig kell néhány dologra figyelned és szinte tökéletes szelfit készíthetsz magadról, mindenki azt fogja csodálni.

Itt van egy videó arról, hogy tudsz jobb illetve sokkal jobb önfotót készíteni. Elég a kamerától való távolságra, a kamera szögére, és magasságára, az elegendő fényre, valamint egy kis mosolyra figyelned és csoda fog történni. Jó, jó, a videó elsősorban csajoknak készült, de pasikra is hasonló dolgok vonatkoznak. :-)

 

Ha pedig már megvan egy fotó, akkor így tudod még jobbá tenni szűrőkkel, és más effektekkel. A példák instagramra vonatkoznak, de ezek a szűrők megvannak bármelyik fotós applikációban is.

 

Az alábbi videóban elleshetsz néhány trükköt sztárok eszköztárából. Ők sem olyan szépek ám smink és profi körülugrándozós csapat nélkül, hidd el.

 

Készen állsz? Azért ezt a pár trükköt és példát még nézd meg, így lehet Neked is szupermodell szelfid.

 

Na? Ha pedig még ezután is el vagy keseredve, mert rólad nem készülhet jó fotó emiatt, meg amiatt, akkor lehet, hogy a smink a Te megmentőd. Nem kell feltétlenül profihoz menned, a barátnőddel megcsinálhatjátok egymás sminkjét (persze egy kis gyakorlás nem árt), vagy tükörben egy idő után akár magadat is kisminkelheted.

Nézd meg még ezt a videót, csekély 50 példával, hogy mit lehet elérni egy jó sminkkel, biztos elszáll az utolsó pici kételyed is afelől, hogy Rólad nem készülhet jó szelfi illetve jó fotó. DE, készülhet, Rólad is, ez biztos!

 

Szuperjó szelfiket kívánunk és sok sikert! :-)

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!