Újabb őrült otthoni mobiltuningok

Nemrég megjelent egy cikkünk mobil sufnituningokról. Itt a szuper folytatás, talán még jobb tippekkel, mint az előzőek.

Lehet, hogy nem is tudtad, hogy milyen sokféle érzékelő van a mobilodban, amivel akár gázokat, vagy vegyi anyagokat is "kiszagolhatsz". No nem vegyi elemzéssel, hanem a címkéken elhelyezett "kódolásból".

 

Ha szereted a pezsgővitaminokat és nem tudtál mit kezdeni a kiürült tubusokkal, akkor tessék, már ezek sem lesznek kacatok, vagy szemét. Itt van 12 tipp a hasznosításra, köztük mobilos megoldások is, pl. mobilállvány, rögtönzött szelfiállvány készítéséhez.

 

Ebben a cikkben (kattints a lenti képre) mindjárt 9 tippet találsz, pl. hol találj töltési lehetőséget, ha csak egy USB kábeled van és nincs nálad a töltőfej. Ha nem vagy jó angolban, ne aggódj, minden tipp magáért beszél.

tippek1.jpg

 

Az alábbi cikkben (kattints a képre) 25 tippet találsz, nemcsak mobillal, hanem számítógéppel kapcsolatban is. Megtudhatod például, hogyan készíts privát "moziszobát", vagy hogyan tudod gyorsabban feltölteni a mobilt, de arra is fény derül többek között, hogyan csinálj könnyedén fali tablettartót, vagy korrekt asztali töltőrendező dobozt.

tippek2.jpg

 

Ebből a videóból pl. kiderül, hogy csinálj wifi jelerősítőt egy sörösdoboz segítségével.

 

Ebből az utolsóból pedig megtudhatod, hogy csinálj antennát a mobilodra a füles helyett, vagy hogy másolj kulcsot a mobil segítségével, végül pedig hogy készíts mobiltokot egy tusfurdős flakonból.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!