Egy eszköz mindfelett

Egy PC ereje, egy tablet sokoldalúsága és egy telefon mobilitása

hp.jpg

Felejtsd el a helyhez kötöttséget, hiszen ma már egyre több lehetőségünk van arra, hogy bárhol folytathassuk a számítógéphez kapcsolódó munkánkat. A HP legújabb megoldása egy olyan Windows alapú mobiltelefon, amely erőforrása lehetővé teszi, hogy asztali számítógépként működjön egy dokkoló segítségével.
Ez a termék a business kategóriát hivatott kiszolgálni, akiknek fontos a megfelelő teljesítmény mindenhol.

A telefonon lévő Windows 10 ugyan úgy működik, mint személyi számítógépeken, amelyet a megszokott módon láthattunk nagyobb kijelzőkön (a mobil kinézet természetesen más). Egyszerre több feladatot is feladattal is elbír, de a 4 GB memória hamar meg tud telni, ha nem figyelünk rá.

Ami az adataink biztonságát illeti, a Microsoft titkosítja azokat és megakadályozza a kiszivárgását, ami üzleti téren fontos számunkra. Ebből a felhasználás során nem tapasztalunk semmit, a háttérben zajlik. Az eszközt ujjlenyomat és írisz szenzor védi a kíváncsiskodókkal szemben. Ezek működése egy picit lassabb, mint a konkurens mobil operációs rendszer hardvereinél megszokott.

Gyors- és vezeték nélküli töltésre alkalmas, hatalmas kapacitású akkumulátora két nap használatot is garantál egy lökettel.

Specifikációk

Processzor Qualcomm® Snapdragon™ 820
RAM 4 GB
Kijelző 5.96 hüvelyk, QHD felbontás
Háttértár 64 GB
Akkumulátor Li-Po 4150 mAh


Hivatalos oldala

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!