Fast N' Smart

Agytorna Takács Dániel applikációjával

fastnsmart.jpg

A Fast N' Smart lényege, hogy hősünket épségben eljuttassuk minden véletlenszerűen generált pályán a kincshez, amit az ork harcosok nem néznek tétlenül és ráadásul náluk található a ládát nyitó kulcs is.
A legyőzésükhöz szükséges támadásokat a képernyőre előugró feladatok adják. Kevés időnk van az egyre nehezebb példákból kiválasztani a megfelelőt, amely az ellenfelünk életerejét csökkenti. Ha rossz választ adunk meg, vagy lejár az idő, akkor a mi épségünk látja kárát.
Sikeres küzdelmeinket arannyal jutalmazza a játék, amit erősebb fegyverre vagy jobb védelemre költhetünk, így ki tudjuk állni a nehezedő próbákat.
A feladványok egyszerű összeadások vagy kivonások, vagy a kiírt színt kell választanunk a megadottak közül. Főleg a színes feladatok, amik nagyon egyszerűnek tűnnek, de az idő hiánya miatt gyakran bök rossz válaszra az ember, főleg, ha pont a rossz színnel van a felirat írva. Nehezítésnek még el tudunk képzelni harmadik választási lehetőséget vagy ábrás fejtörőket is, ahol mondjuk egy figura tükörképét kell gyorsan eltalálni.

fastnsmart2.jpg

A játék a minimalista kinézete megnyerő, retro szerepjáték hangulatot teremt a sötét kazamaták világa. Régebbi készüléken is gond nélkül futtatható.

A Fast N' Smart innen tölthető le Androidra.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!