Money Lover

Pénzügyeid áttekintése minden forrásból

moneylover.jpg

Money Lover ott segít, ahol nagy szükség van rá, a pénztárcában. Egy könnyen használható alkalmazás, amely kategorizálja és nyomon követi a kiadásainkat, bevételeinket és létrehoz költségvetéseket, amelyhez alkalmazkodik. A program telefonon, PC-n és böngészőben is szinkronizáltan működik. Az adataink szinkronizálása biztonságosan történik minden platform között.

Másodpercek alatt rögzíthetjük a mindennapos vásárlásainkat, amit egy Kiadás kategóriába helyezve máris látható, hogy adott idő alatt mennyit is költünk élelmiszerre, csekkek befizetésére vagy egyéb dolgok beszerzésére.

 

Beállíthatsz büdzséket, amelyhez hozzásegítenek a spóroláshoz, így a kitűzött céljaidat szem előtt tartva tudsz faragni a lehetséges felesleges kiadásokból. Értesítést kapsz arról, ha a szokottnál többet költesz arra, amihez kevesebb is elég általában, továbbá jelez a program, ha határidős kiadásaink vannak, hogy ne csússzunk meg velük. Átlátható grafikonok jelzik azt, hogy melyik kategóriákra kell a legtöbbet költeni.
Utazó módban - ha külföldön más valutával kell fizetnünk - azonnali valutaváltással láthatjuk az ottani árakat és a számolás egy pillanatra sem áll meg, ha már pénznemről van szó.
Tartozások és hitelek kalkulációját is beleszámíthatjuk a kiadásokba, hogy minden egy helyen lehessen.
A boltban kapott blokkjainkat pedig egy gyors fotóval raktározhatjuk el későbbi rögzítés céljából.

A Money Lover letölthető Androidra, iOS-re és Windows Phone-ra is.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!