SwiftKey

A legnépszerűbb billentyűzet a telefonodra.

swiftkey1.jpg

A SwiftKey 2010 óta több, mint 300 millió felhasználónak nyújtott változást a gyári okostelefon billentyűzet helyett. Az alkalmazás teljesen lecseréli a beépített virtuális klaviatúrát egy személyre szabható és különleges extrákkal felvértezett változatra.

A program használ mesterséges intelligenciát, ami tanul a felhasználótól és a gyakran használt hangulatjeleket, kifejezéseket (és annak egyedi írásmódját) és írási stílust implementálja gépelés során. Elemzi az épp írásban lévő szöveget és ajánl kiegészítést a szavak befejezéséhez. Több, mint 150 nyelven tud segíteni a helyesírásban.
A hagyományos "pötyögés" mellett tartalmazza a Swipe-to-type funkciót, amely használata során nem kell felemelnünk az ujjunkat a képernyőről csak betűről-betűre húzni azt, így kiadva a végén a kívánt szót.
A billentyűzet kialakítása is módosítható, ha csak hüvelyujjal gépelünk vagy csak egy kézzel, van előre beállított módja annak megkönnyítésére. Ami pedig a hangulatjeleket illeti, szintén a felhasználó által kedvelt példányokat ajánlja a szükséges szövegkörnyezetbe.

A program alkalmazkodhat a stílusunkhoz a rengeteg egyedi témának köszönhetően. 

A SwiftKey ingyenesen letölthető Androidra és iOS-re. Hivatalos oldala.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!