Háttérzaj

Teremtsd meg a vihar, a ropogó tűz vagy az erdő hangulatát!

screen696x696_4.jpeg

A White Noise applikáció 40 végtelenségig lejátszható hangot tartalmaz. Megtalálunk eközött barna, fehér és rózsaszín zajokat is, amelyek segíthetnek a koncentrációban vagy akár az alvásban. Gyakori felhasználási módja az újszülöttek álomba ringatása ilyen hangok mellett.

Az effektek között légkondicionáló, ventilátor, különböző erősségű eső és vihar, folyó víz, óceáni hullámok, tábortűz, erdő, dzsungel, éjszakai állatok hangjai és sok más megtalálható.
Ezeket a hangokat össze is tudjuk keverni, így hamar egy erdő közepén érezhetjük magunkat, ahol a tücskök ciripelését és a sátor tetején kopogó esőt a tűzön pattogó fa fűszerezi meg.

A program rendelkezik ébresztő és időzítő funkciókkal, ha a felhasználó szeretne virtuális madárcsicsergésre ébredni hideg, téli reggeleken, akkor csak előre be kell állítania a kívánt hangokat és időpontokat.

A készítők lehetőséget adtak külön applikációnak köszönhetően arra, hogy saját zajokat rögzíthessünk, majd ezeket megoszthassuk a többi felhasználóval. Böngészhetünk mások által felvett hangulatok között, mint egy zsúfolt tér egy nagyvárosban, vagy elefántok trombitálása.

A White Noise Free ingyenesen letölthető Android-ra és iOS-re. A TMSOFT hivatalos oldala.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!