Rome2rio

A Rome2rio weboldalán a legegyszerűbb - honnan hová - kérdés eldöntése után részletes információt kapunk arról, hogyan juthatunk el a kívánt célunkhoz legyen az belföld vagy a Föld túlsó oldala.

Ha kinéztünk magunknak egy ideális várost vagy országot nyaralás vagy bármi egyéb céljából, elegendő betáplálnunk a nevét és a program máris közli velünk a lehetséges módjait annak, hogy eljussunk oda. Legyen szó repülőről, buszról, kompról vagy akár autó megosztásról, minden adott a választásra. Láthatjuk összevetve a várható utazási időket, ha szárazföldön vagy levegőben kívánjuk leküzdeni a távolságot. Bár repülőjegyeknél frissített és aktuális árakat láthatunk, sajnos kisebb lokális szolgáltatásoknál nincs pontos ár meghatározva, csupán a távolságot és az időt felhasználva ad egy hozzávetőleges összeget.
Az alábbi képen belföldi buszozás terveit láthatjuk, amely Budapest és Nyíregyháza között zajlana. A kiválasztott útvonalat vonattal, busszal és autóval lehet megtenni leggyorsabban. MÁV és Volánbusz elérhetőséget kapunk és információt a jegy megvásárlásával kapcsolatban.

nyiregyhaza.jpg
Amennyiben nemzetközi útra adjuk a fejünket és repülni kell, a jegyeket könnyen meg tudjuk innen rendelni. Meg kell adnunk a pontos dátumát az indulásnak és a távozásnak majd szűrhetünk osztályra, személyek számára és máris kapjuk a találatokat lehetséges járatokról. A két célpontot nem csak repülőút kötheti össze, hanem ezen kívül más tömegközlekedést is igénybe kellhet vennünk, természetesen ezeket is sorban felkínálja nekünk.

riomobil.jpg

A Rome2rio kapcsolatban áll más weboldalakkal, amelyek rögtön szállásokat vagy bérelhető autókat kínálnak a célunk helyszínén.
A programot magunkkal vihetjük mobil eszközre telepíthető applikáció formájában, amely idegen országban is a segítségünkre lehet, ha új távolságokba szeretnénk eljutni.

A Rom2rio letölthető Androidra és iOS-re.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!