Kergesd az őrületbe a szomszédot!

A zsebünkben a régi kedvencek.

psz1.jpg

A Pokoli Szomszédok (eredeti címén: Neighbours from Hell) egy klasszikus PC-s játék, melyben a főhősünkkel különféle módokon kellett borsot törni a szomszéd orra alá. Minél több bosszúságot okoztunk neki, annál több ponttal jutalmaztak érte, amely a következő szinthez juttatott minket.
Titokban kell elvégeznünk a műveleteket, hogy ne tudja meg, hogy ki okozta. Ezt az oldalsó nézet teszi lehetővé azzal, hogy mindig nyomon követhetjük a karakter mozgását, tanulmányozhatjuk az útvonalát és megtervezhetjük, hogy épp mit kell elrontanunk, amivel interakcióba fog lépni hamarosan. A pálya nem változik, mindig az ő házában kell tevékenykednünk, viszont minden nap más-más dolgokat csinál a szomszéd, amelyek megkeseríthetünk. Valamikor jógázni támad kedve, de nem tudja, hogy a könyv, amelyben a mozdulatokra tanítanák meg hirtelen kötélcsomózási technikák szerepelnek, így a nem túl eszes úr magát csomózza össze a matracon, ezért ideges lesz, mi pedig közelebb érünk a célhoz.

 

Olyan csíntevésekkel bolondíthatjuk meg a szomszédot, hogy eltüntetjük a WC papírt vagy elállítjuk a TV antennáit még a kedvenc karosszékét is szétfűrészelhetjük, hogy ne tudjon pihenni. Aztán vannak még picit veszélyesebb mutatványok is, de reméljük senki sem próbálja meg utánozni őket!

A Pokoli Szomszédok letölthető Androidra.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!