Hill Climb Racing 2.

A Fingersoft népszerű autós játékának következő része!

maxresdefault_1.jpg

A Hill Climb Racing egy side scroller, ügyességi, autós játék, melyben a legfőbb cél, hogy a pályákon minél messzebb jussunk a választott járművel. Eleinte a hamar fogyó üzemanyag vagy a leküzdhetetlen emelkedők lesznek a legfőbb ellenségeink, viszont a menet közben gyűjtött érmékből folyamatosan fejleszthetjük a járgányt, hogy hatékonyabb legyen és leküzdje az akadályokat.

Az első rész még 2012-ben készült el és óriási népszerűségnek örvendett a játékosok körében. A második epizód az első receptje alapján készült és ahhoz csak hozzáadott. A pályák sokkal kidolgozottabbak és hangulatosabbak. A vezetőt és a járműveket teljesen személyre szabhatjuk tárgyakkal, festésekkel. Még mindig a legőrültebb autókkal kell versenyezni hajmeresztő tájakon, viszont már nem egyedül, hanem többen is lehet egyszerre csapatni.

hillclimg.jpg

hill-climb-racing-2-8.jpg

A játékmenet és az irányítás maradt a megszokott. A gáz és fék pedálokkal az alap funkciójuk mellett a járművet is tudjuk forgatni, ha elemelkedik a földtől (a fizika törvényei csak jelzés szintjén működnek) és akkor ér véget egy kör, ha elfogy az üzemanyag, vagy a vezetőt sérülés éri.

A Hill Climb Racing 2 letölthető a hivatalos oldalról Androidra és iOS-re.

Ha szeretnél több információt, vagy csak beszélgetnél, keresd Facebook oldalunkat!